Stravos
Image default
Aanbiedingen

Een uitvaart tijdens corona, wat nu?

Wanneer jij of iemand in je directe omgeving iemand is verloren tijdens de coronaperiode is het allereerst van belang dat we je bij deze condoleren. Het verliezen van een dierbare is natuurlijk altijd verschrikkelijk, maar tijdens een tijd van een pandemie waarbij we ook nog niet eens kunnen en zelfs mogen doen wat goed voelt en wat we gewend zijn, is het wel allemaal wel erg heftig. Zoals je waarschijnlijk al had verwacht, zijn er wat dingetjes die jij moet weten wanneer er iemand in je omgeving overleden is. Tijdens corona gaat een uitvaart nét even wat anders in z’n werk en om die precieze reden is deze blog geschreven. Wij leggen je graag haarfijn uit wat jij allemaal moet weten om de uitvaart van jouw pas overleden dierbare, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Lees daarom gauw verder!

Zorgen vooraf

Als we bedrijven als Suwijn mogen geloven, dan zien we al gauw bepaalde zorgen op voorhand ontstaan. Mensen maken zich, helemaal tijdens de coronaperiode, betrekkelijk druk over zaken als hun testament. Is het allemaal wel goed geregeld? Wat als het coronavirus mij te pakken krijgt en ik het niet overleef? Allemaal vragen waar een antwoord vereist is. We mogen je bij deze geruststellen: alles wordt op tijd geregeld en dus is het alles behalve nodig om je op voorhand zorgen te maken. Wat moet je doen?

Notaris

Voor we ook maar andere stappen ondernemen, is het van belang dat je op voorhand contact opneemt met een notaris. Een notaris als Suwijn heeft al een enorme ervaring in de wereld van onder andere de uitvaarten en daarom is het verre van onverstandig om contact op te nemen met een bedrijf als dit. 

Corona en een notaris: gaat dat samen?

Nu horen we je al bijna denken: kan ik wel naar een notaris toe tijdens de coronaperiode? Gelukkig is dit mogelijk! Het is te allen tijde mogelijk om een afspraak te maken met een bedrijf als Suwijn, maar wanneer uw voorkeur uitgaat naar een gesprek op afstand, is dit ook altijd mogelijk. Neem simpelweg contact op met een bedrijf als dit en kijk naar de mogelijkheden.

 

https://suwijn.nl/