Stravos
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten enveloppen

Waar we normaal gesproken zelden bij stilstaan is het feit dat er veel verschillende soorten enveloppen bestaan. Enveloppen in de meest uiteenlopende kleuren, maten en materialen. Een envelop aanschaffen is erg persoonlijk natuurlijk, maar het is leuk om de envelop te laten matchen met de gelegenheid. Een zakelijke envelop bijvoorbeeld, is uitstekend om werk gerelateerde papieren in te versturen. Voor een verjaardagskaart zou je kunnen gaan voor een gekleurde envelop met of zonder bedrukking. Tegenwoordig is er van alles mogelijk.

Verstuur kostbaarheden op een veilige manier

Je breekbare waardevolle spullen verstuur je niet zomaar even. Je wilt natuurlijk dat dit allemaal soepel verloopt. Het is in dat geval soms handiger om voor een envelop in plaats van een pakket te kiezen. Een gewone envelop is geen optie, maar je zou kunnen gaan voor een bubbeltjes envelop (ook wel luchtkussen-, lucht- of bubbel envelop genoemd). Ook dient het te gaan om de wat kleinere spulletjes. Neem geen enkel risico en zorg ervoor dat je je breekbare spullen op een veilige manier verstuurt middels een bubbeltjes envelop. Ook deze enveloppen bestaan in uiteenlopende kleuren en maten. Kom vooral niet voor verrassingen te staan en bescherm je spullen.

De bijkomende voordelen

De bubbeltjes envelop kent allerlei fijne voordelen. Deze enveloppen bieden niet alleen veiligheid bij een verzending, tevens zijn ze schokbestendig en schadegevoelig. Wat wil je nog meer als je delicate producten verstuurt? Andere voordelen zijn bijvoorbeeld dat de enveloppen gemaakt zijn van stevig materiaal. Aan de binnenzijde zit een laag luchtkussenfolie (dit noemen we ook wel bubbeltjesfolie). Tevens zit er een handige sluitstrip op de envelop. Je hoeft geen tape of plakband te gebruiken en kunt je envelop makkelijk sluiten. Bovendien zijn luchtkussenenveloppen nogal licht van gewicht. Hierdoor bespaar je verzendkosten. Ga daarom voor deze fijne en functionele enveloppen die ook nog eens vochtwerend zijn.

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/