Stravos
Image default
Bedrijven

Extra kamer over, dit kan je ermee doen

Als je een extra kamer over hebt, dan wil je er graag wat mee doen want een lege kamer is namelijk geen gezicht. Het kan zo zijn dat je niet weet wat je ermee kan doen omdat je geen inspiratie hebt. Hier kan je enkele leuke ideeën vinden voor wat je met de extra kamer kan gaan doen.

Een bioscoop

Houd je ervan om regelmatig films en series te bekijken en heb je een extra kamer over? Dan kan je van de kamer je eigen bioscoop maken. Je zult hierdoor geld besparen omdat je eigenlijk niet meer naar de bioscoop hoeft te gaan en het is ook leuk dat je met je vrienden een film kan kijken in je eigen bioscoop. Zorg ervoor dat je een goede geluidsinstallatie aangeschaft en ook kiest voor een groot en scherp scherm. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de buren geen last hebben van het geluid maar als je in een vrijstaande woning woont, dan is dat in ieder geval geen probleem. Je kan ervoor kiezen om bioscoopstoelen aan te schaffen maar als je meerdere films op een avond gaat kijken of je gaat elke dag een film kijken, dan kunnen bioscoopstoelen je de keel uit komen. Je kan dan het beste een design slaapbank aanschaffen. Het voordeel daarvan is dat je deze kan openklappen en dan heb je een bed. Dit is erg handig omdat het wel eens voorkomt dat je in slaap valt tijdens het bekijken van een film of serie.

Gameroom

Als je regelmatig of dagelijks videospelletjes speelt, dan kan je er een echte gameroom van maken. Dit zie je namelijk veel bij bekende livestreamers en dat ziet er zeer prachtig uit. Het zorgt er ook voor dat jij beter en geconcentreerder kan gamen. Dit is erg handig als je intensieve videospelletjes speelt zoals FPS of andere shooters. Als je een erg grote kamer hebt dan kan je zelfs je vrienden uitnodigen en een LAN party organiseren. Zorg er dan wel voor dat je meerdere beeldschermen hebt zodat er niet iemand is die niet mee kan doen. Als je meer inspiratie wilt opdoen voor het inrichten van een gameroom, dan kan je dit het beste doen via het internet. Er zijn namelijk vele voorbeelden en je kan ook eventueel een livestream bekijken van een bekende gamer.

Extra slaapkamer

Het kan wel eens voorkomen dat een vriend of een familielid blijft slapen maar je daar eigenlijk geen ruimte voor hebt. Als je dan een lege kamer over hebt, dan kan je er het beste voor kiezen om er een extra slaapkamer van te maken voor het geval dat iemand blijft logeren. Het is dan handig dat je ervoor kiest om een modulaire slaapbank te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat je de bank of bed weer in kan klappen als de logee weer naar huis toe gaat. Zo kan je de kamer ook voor andere zaken gebruiken als er niemand blijft logeren. Je kan de ruimte dan bijvoorbeeld gebruiken voor het beoefenen van je hobby of de ruimte gebruiken om er spullen op te slaan.