Stravos
Image default
Aanbiedingen

Een stralende huid aan de hand van een shake

Je huid is zeer fragiel, daarom moet je het met alle liefde blijven verzorgen. Anders heb je bijvoorbeeld sneller kans op rimpels of acne. Alle bacteriën kunnen zich namelijk opstapelen en dit zorgt voor ontstoppingen in de poriën. Het is daarom van belang dat jij je gezicht elke ochtend en avond goed schoonmaakt met de juiste producten. Maar een stralende huid betekend niet alleen van de buitenkant een perfecte verzorging. Ook de binnenkant is belangrijk, dit is mogelijk aan de hand van een luminous beauty shake

Vitamines en mineralen

Je lichaam heeft veel vitamines en mineralen nodig! Maar om dit allemaal binnen te krijgen blijf je de gehele dag door maar eten. Er zijn er namelijk aardig wat die je lichaam nodig heeft om optimaal te blijven draaien, gelukkig is de luminous beauty shake geweldig! Zo krijg je namelijk alle vitamines en mineralen binnen! De veroudering van je huid wordt tegengegaan en zal jou laten stralen. De luminous beauty shake is geschikt voor veganisten en draagt bij aan de benodigde doses: zink, vitamine C en magnesium. De luminous beauty shake zorgt er bovendien voor dat de collageen-productie toeneemt. Dit zorgt ervoor dat je huid van binnenuit versterkt wordt. Hiermee krijgt jouw afweer de ondersteuning die nodig is tegen schadelijke invloeden.

De shake versterkt niet alleen je huid, maar je haren en nagels hebben hier ook baat bij, ook je hormoonhuishouding. Je goed voelen heeft een ongekende uitwerking. Zo worden je gemoedstoestand, geheugen en je geest op een positieve manier beïnvloed. Doordat je natuurlijke energie wordt geactiveerd, functioneer je zo optimaal mogelijk. Dat heb je toch maar mooi op een biologische manier weten te bereiken. 

 Schadelijke stoffen

Schadelijke stoffen zijn helaas overal te vinden, daarom is het belangrijk dat jij je huid beschermt tegen die schadelijke stoffen. Helaas is het niet altijd mogelijk om alles tegen te houden. Wel kan je de gevolgen beperken door regelmatig een luminous beauty shake tot je te nemen. Op deze manier biedt je weerstand aan de invloeden van buitenaf en bereik je een gezonde huid, haar en nagels. Je goed voelen straal je uit en dat blijft vast niet onopgemerkt door je naaste omgeving.

 

https://superfoodies.nl/