Stravos
Image default
Aanbiedingen

Gebruikte palletstellingen koop je bij StellingStunt

Gebruik jij veel pallets die in het magazijn moeten worden opgeslagen? Dan is het aanschaffen van een palletstelling echt de oplossing. Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor het opslaan van pallets. Ze zijn op verschillende niveaus horizontaal naast elkaar geplaatst en geschikt voor het opslaan van pallets van verschillende afmetingen. De draagvlakken zijn gemaakt van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan houten legborgen, vlonders en metalen legborden. Interesse in palletstellingen? Bekijk dan eens het aanbod van StellingStunt. Zij zijn een expert op het gebied van efficiënte magazijninrichting. 

Palletstellingen kopen

Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor palletopslag. De hoogte van deze palletstellingen varieert en kan oplopen tot 10 meter hoog. StellingStunt biedt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte palletstellingen. Bekijk het gehele aanbod op de website. Naast palletstellingen zijn er ook vele andere magazijnstellingen met toebehoren.

Koop palletstellingen bij StellingStunt

StellingStunt is jouw partner op het gebied van magazijninrichting. In de online winkel worden verschillende soorten palletstellingen aangeboden. Als je weet wat je zoekt en een palletstelling wilt kopen, dan is StellingStunt de perfecte oplossing. Wat jij van ons kunt verwachten, is het volgende:

– Scherpe prijs door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid;
– Vrijwel alle palletstellingen zijn direct leverbaar binnen drie dagen;

– Laat je persoonlijk adviseren door onze deskundigen. 

 

Voordelen van palletstellingen 

Palletstellingen hebben verschillende voordelen. De stellingen zijn zeer overzichtelijk ingedeeld en hebben een hoog draagvermogen, waardoor jij veel middelzware tot zeer zware goederen op elkaar kunt plaatsen. Daarnaast is palletstelling zeer veelzijdig en breed inzetbaar. Het voldoet ook aan de veiligheidsvoorschriften, waardoor je veilig met de stellingen kunt werken. Ook een belangrijk aspect natuurlijk! 

 

Palletstellingen online bestellen

Wil jij de palletstellingen online bestellen bij StellingStunt? Dat is zeker mogelijk! De stellingen worden, indien beschikbaar, binnen 3 werkdagen geleverd. Zo profiteer jij direct van alle voordelen van de palletstellingen. Wij bezorgen altijd op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Zijn er speciale bezorgeisen? Neem dan contact met ons op. Als jij vragen hebt over onze producten of diensten, helpen onze experts jou graag verder. Zo weet je snel waar jij aan toe bent!

 

 

https://www.stellingstunt.nl/