Stravos
Image default
Dienstverlening

EEN HOVERKART TOUR DOOR PARIJS

Dankzij deze HOVERKART TOUR kun je op een zeer unieke manier de hoofdstad verkennen!Leuk, speels en innovatief, de Hoverkart tocht is een activiteit, die je echt eens moet proberen. Onder toezicht van onze medewerkers geniet je van een prachtige rit langs de oevers van de Seine terwijl je op je eigen hoverkart 2.0 zit!!! 

DE HOVERKART TOUR

De hoverkart is zo gemakkelijk te gebruiken, dat je van een geweldige rijervaring zult genieten. Je kunt in minder dan vijf minuten leren hoe je op je board kunt rijden. Omdat je redelijk laag bij de grond zit, zal de sensatie van de snelheid en de trillingen je waarschijnlijk doen denken aan die tijdens het karten. Dankzij ons professionele personeel en de veiligheidsatributen (helm, vest), kun je een zeer ongewone en begeleide rit beleven die je langs allerlei Parijse juweeltjes zal brengen…

Onze HOVERKART TOUR brengt je langs de oevers van de Seine, wat perfect is omdat het een autovrij gebied is en je op deze manier wel de mogelijkheid hebt om de verschillende monumenten van Parijs op een geheel nieuwe manier te ontdekken.

HANTERING EN SPORTIVITEIT

De hoverkart is speels en leuk, waardoor het voor iedereen toegankelijk is! Je kunt al binnen een paar minuten leren hoe je hierop kunt rijden. Dankzij de knoppen aan elke kant voor de besturing, kun je het apparaat heel gemakkelijk bedienen: vooruit en achteruit, remmen, draaien en 360° draaien, alles is mogelijk met dit board! Binnen een mum van tijd zul je alle functies van de HOVERKART optimaal kunnen gebruiken. Met een maximale snelheid van 20km/per uur rijd langs de oevers van de Seine en word je een geweldige bestuurder.

De Marais, de oevers van de Seine

De oevers van de Seine in Parijs zijn nu alleen toegankelijk voor voetgangers en dus is het de perfecte locatie voor de HOVERKART TOUR. Met je mini-elektrische raceauto, rijd je langs de oevers en geniet je van alle monumenten, die je op innovatieve wijze tegenkomt. Laten we elkaar snel ontmoeten in onze winkel, die is gelegen in het beroemde Marais district, 10 rue des Archives in Parijs. Vanaf die locatie zullen we de tour ook beginnen.

Meer info te vinden op deze pagina

 

 

 

https://www.swheels.nl/product/hoverkart/