Stravos
Image default
Gezondheid

Een hoortoestel kopen met de goede maten

Een goed hoortoestel kopen is nog niet zo makkelijk. Het moet namelijk precies worden afgesteld op jouw gehoor en de geluiden die jij niet meer kunt verstaan. De ene persoon heeft gevoeligere oren dan de ander en de ene persoon kan niet tegen bepaalde stoffen. Zo moet er voor iedereen een ander hoortoestel worden aangeschaft. Niet iedereen kan gebruik maken van hetzelfde soort toestel, omdat iedereen een ander probleem en andere oren heeft. Gelukkig is daar veel advies in te vergaren. Bij de winkels van hoortoestellen wordt vaak uitleg gegeven over het  gebruik en de soort toestellen die er zijn een welke goed bij je past. Daar wordt dan eerst een hoortest gedaan, waarna kan worden gekeken welke sterkte jij nodig hebt. 

Hoe kies je een hoortoestel?

Je gaat een hoortoestel kopen, maar je weet niet goed waar je nou precies op moet letten. Het is aan te raden een hoortoestel te kopen in een winkel of in ieder geval een keer in de winkel langs te gaan om daar om advies te vragen. Uiteraard kan je dan op de website gewoon het toestel kopen dat past bij alle eisen die daaraan worden gesteld die door de specialist aan je zijn doorgegeven. Het voordeel van het online hoortoestel kopen is dat je een gratis verzending krijgt, achteraf kunt betalen en gratis kunt retourneren. Je kunt dus gewoon de toestellen weer terugsturen als je hier behoefte aan hebt. 

Online bestellen, in de winkel verstellen

Het hoortoestel kopen doe je bijvoorbeeld online, maar wanneer je dan het toestel wilt laten stellen of verstellen, dan kan je dat gewoon doen in de winkel. Als je het hoortoestel besteld voor tien uur in de avond heb je die de volgende dag nog thuis geleverd en kan je snel langs gaan bij de specialist. Bestel nu je hoortoestel en krijg er een mooi hoesje bij geleverd.