Stravos
Image default
Bedrijven

Woningontruiming in Assen en Groningen

Woningontruiming in Assen en Groningen

Bedrijf voor woningontruiming in Assen gezocht? Ik heb laatst 038 Woningontruiming ingeschakeld voor de woningontruiming in Groningen. Doordat dit bedrijf door heel Nederland werkzaam is, komen ze ook gerust naar Assen als je ze daar nodig hebt. Ze begrijpen dat de woningontruiming een emotionele zaak is, dus ze houden hier heel goed rekening mee en pakken alles heel netjes en professioneel aan. Zo kun je een lijst opgeven met spullen die je graag wilt behouden. Deze worden dan voor je verzameld zodat je het terug kan krijgen na de ontruiming. De overige spullen worden, in overleg met jou, gedoneerd aan goede doelen.

De werkwijze bij woningontruiming

038 Woningontruiming gaat zeer netjes om met de ontruiming van het pand dat je ontruimd wilt hebben. Voordat je een offerte krijgt, komen ze eerst langs om de locatie te bekijken. Op deze manier maken ze een inschatting van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Op basis hiervan krijg je binnen 24 uur een offerte. Zodra je akkoord bent gegaan met de offerte, maken ze een afspraak met je voor de datum van de ontruiming. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je zelf geen omkijken meer naar de ontruiming. Ik ben zelf zeer te spreken over deze werkwijze.

Schakel 038 Woningontruiming in

Heb jij een woning of kantoorpand dat ontruimd moet worden? Dan raad ik je zeker aan om dit bedrijf in te schakelen. De pijn van de ontruiming wordt zo toch weer wat verzacht, wat erg fijn is. Alles gaat in overleg met jou, er wordt niets weggegooid of gedoneerd zonder jouw toestemming. De woning wordt daarna bezemschoon opgeleverd. Kijk zeker even op de website van dit bedrijf voor meer informatie!

https://www.038woningontruiming.nl/