Stravos
Image default
Bedrijven

Waarom steeds meer mensen kiezen voor Puma en Timberland werkschoenen

Steeds meer mensen kiezen voor Puma of Timberland werkschoenen als ze op zoek gaan naar goed schoeisel voor op het werk. Welke schoenen nodig zijn hangt natuurlijk af van de aard van het werk. Werkschoenen worden doorgaans aangeduid met een S-code. Zo staat S1 voor Puma werkschoenen die geschikt zijn als u hoge eisen stelt aan uw werkschoenen maar wel voornamelijk in een droge omgeving werkt. Deze schoenen worden bijvoorbeeld gedragen in een garagebedrijf, in een fabriekshal of door mensen die een logistiek beroep uitoefenen. Het zijn comfortabele schoenen die uw voeten optimaal ondersteunen en bovendien beschermen door onder andere een verstevigde neus.

Werken in de bouw met de juiste werkschoenen

Als u in de bouw werkt, in de havens of een andere zware industrie, stelt u natuurlijk de hoogste eisen aan uw schoenen. Puma en Timberland werkschoenen van de categorie S3 zijn dan een uitstekende keuze en zijn geschikt voor ieder denkbaar beroep. Deze schoenen hebben dezelfde kwaliteitseisen als een S1 schoen, maar daarnaast heeft deze schoen een waterafstotende schacht. U houdt dus altijd droge voeten. Ideaal als u op een drassig terrein moet werken of ook wel eens in de stromende regen buiten moet zijn. De Puma werkschoen is zowel voor dames als heren verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten.

Uw Timberland werkschoenen gemakkelijk online bestellen

Het is natuurlijk mogelijk om uw Puma of Timberland werkschoenen direct online te bestellen. U kunt hiervoor terecht bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Zij verkopen het complete assortiment van professionele werkschoenen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt gemakkelijk zoeken naar de beste schoen voor uw persoonlijke situatie. Komt u er niet helemaal uit vraag dan gerust om advies aan de klantenservice. Uw bestelling wordt meteen in orde gemaakt en kunt u al binnen enkele dagen verwachten. Op uw nieuwe Puma werkschoenen zult u vele jaren met plezier lopen en bovendien bent u gegarandeerd van een veilige werkschoen die uw voeten zo goed mogelijk beschermt onder alle omstandigheden.