Stravos
Image default
Bedrijven

Waarom een dagcursus auto theorie volgen?

Het is zo ver, je mag gaan rijlessen. Super leuk natuurlijk want jij krijgt eindelijk een beetje vrijheid. Echter geeft je instructeur na een paar lessen aan dat je je theorie examen moet gaan halen. Je had nu echt geen zin om daar ook nog voor te leren. Helaas zal je wel moeten. Je mag niet afrijden voor je rijbewijs als je je theorie examen niet hebt gehaald. Een theorie examen kost tijd en geld. Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk door met leren rijden. Wil je je examen in 1 dag halen? Kies dan voor een dagcursus theorie!

 

Wat is een dag cursus theorie?

Tijdens een dagcursus theorie komen alle aspecten van autorijden aan bod. Van gevarenherkenning tot het toepassen van de theorie, alles wat je moet weten om je auto theorie examen te halen komt aan de beurt. Vaak krijg je de helft van de dag een stuk theorie waarin, via video’s en praktijksituaties, de stof wordt uitgelegd. De andere helft van de dag bestaat meestal uit het maken van oefen examens. Deze oefenexamens zijn zo realistisch mogelijk. Dit zodat jij goed voorbereid wordt op wat je bij het CBR te wachten staat.

 

Voordelen

Tijdens een dagcursus theorie word je in een dag klaargestoomd om je theorie examen te halen. Daarnaast is de kan op slagen hoger, omdat jij precies weet wat je kan gaan verwachten. Zo ben jij binnen 1 dag klaar met je theorie examen en kan je snel weer door met rijlessen om jouw praktijk examen te halen!

https://theorie-oefenexamen.nl/dagcursus-theorie/