Stravos
Image default
Bedrijven

Schoonheidssalon in Zoetermeer gezocht?

Schoonheidssalon in Zoetermeer gezocht?

Zoek je een goede schoonheidssalon in Zoetermeer met kennis van zaken? Kom dan een langs bij Jossy van der Zwan. Als huidinstituut al 40 jaar een begrip in Zoetermeer. Hun schoonheidsspecialisten zijn erg deskundig en vinden persoonlijke aandacht tijdens de behandeling heel belangrijk. Daarnaast werken ze altijd met de meest doeltreffende nieuwe technieken.

Huidinstituut in Zoetermeer

Schoonheidssalon Jossy van der Zwan in Zoetermeer gebruikt enkel diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten. Daarnaast zijn de bestanddelen van de producten zorgvuldig gekozen. Deze combinatie van producten, nieuwe technieken en jarenlange ervaring zorgt voor een gezonde huid bij iedere klant.

Personal beauty: massages en kleurenanalyse

Als huidinstituut in Zoetermeer biedt Jossy van der Zwan diverse schoonheidsbehandelingen aan, waaronder:

Gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Wil jij dat je gezicht er weer heerlijk fris en gereinigd er uitziet? Kom dan langs voor een gezichtsbehandeling in Zoetermeer. Bij Jossy van der Zwan kun je terecht voor een grondige reiniging, acné behandeling, reconstruerende of thermage behandeling, intensieve massage, gezichtsmasker en wenkbrauwen epileren of in model brengen. Oftewel: voor personal beauty moet je bij schoonheidssalon en huidinstituut Jossy van der Zwan in Zoetermeer zijn.

Permanente make-up in Zoetermeer

Ben je niet op zoek naar een gezichtsbehandeling in Zoetermeer, maar naar een permante make-up behandeling? Ook dat doet schoonheidssalon Jossy van der Zwan in Zoetermeer. Onder permante make-up verstaan we: wenkbrauwen, eyeliner en lipcontour. Hoe dat werkt? Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment onder de huidoppervlak aangebracht.

De PMU blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar perfect zitten. Dat scheelt een hoop gedoe met wenkbrauwen epileren en/of doorschieten met je eyelinerpotlood. Voor permante make-up in Zoetermeer zit je ook goed bij Jossy van der Zwan.

Jossy van der Zwan Adres: Blauwroodlaan 38, 2718 SJ Zoetermeer Telefoon: 079-3620055 Provincie: Zuid-Holland

https://www.jossyvanderzwan.nl/