Stravos
Image default
Auto's en Motoren

Niet te veel betalen voor een rolstoelbus

Een rolstoelbus is een aangepaste bus waarmee je een rolstoel en de inzittende van de rolstoel kunt vervoeren. Dit klinkt natuurlijk als iets dat veel geld zal kosten, maar dit hoeft niet per se zo te zijn. Je kunt namelijk ook kiezen voor een occasion of een lease. Een occasion rolstoelbus is vaak al eerder gebruikt om iemand met een rolstoel te vervoeren. En tweedehands producten zijn over het algemeen goedkoper, omdat ze niet meer gloednieuw zijn. Dan nog kan het een flink bedrag zijn om in één keer te moeten betalen als je een rolstoelbus nodig hebt. Dan kun je ook nog kiezen voor een lease, waarbij je kleinere bedragen in termijnen betaalt in plaats van één groot bedrag op één moment.

 

Bodemverlaging met panoramagarantie

Voor nieuwe rolstoelbussen waar nog een aanpassing gedaan moet worden, geldt bij dit bedrijf een garantie van 10 jaar op de RVS onderdelen van de bodemverlaging en een panoramagarantie voor de rolstoelgebruiker in de rolstoelbus. De panoramagarantie houdt in dat de persoon in de rolstoel op dezelfde hoogte zit als de andere passagiers en dus een goed overzicht en zicht heeft op de weg en de omgeving. Bij de occasions zul je dit ook vinden. Dit wordt gerealiseerd door de bodemverlaging.

 

Materiaal en beschikbaarheid

De bodemverlaging wordt gemaakt van RVS, waar dus de eerste tien jaar garantie op wordt gegeven. Dit wordt vervolgens bekleed met isolerend tapijt of antislip materiaal. Bekijk op deze website welke beschikbare occasions er op dit moment zijn.

 

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelbus/