Stravos
Image default
Aanbiedingen

Moderne tuinmeubelen

Moderne tuinmeubelen

De moderne tuin is een heerlijke ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, maar als u echt wilt ontspannen zijn er een aantal dingen die gewoon niet te verslaan zijn. Voor die momenten dat het buiten te warm of te koud is voor ontspannende wandelingen door het groen hebben wij wat u nodig hebt: een exclusief assortiment stijlvolle meubelen met strakke lijnen, gemaakt van duurzame materialen zoals metaal of hout – perfect zowel op balkons als terrassen!

Moderne tuinmeubelen zijn essentieel voor elke moderne tuin. Vind die oase van rust en ontsnap aan de drukte met een bezoek aan ons exclusieve assortiment, verkrijgbaar in verschillende stijlen. Van eigentijdse ontwerpen zoals banken gemaakt van duurzame materialen zoals metaal en synthetisch rotan, wij hebben precies wat u nodig heeft!

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken zijn een perfecte manier om de ultimte buitenruimte te creëren. Met zoveel verschillende kleuren en patronen, kunt u er een vinden die perfect past bij uw wensen! Of u nu iets voor planten of zwembaden wilt, er is een schaduwdoek speciaal voor gemaakt. Als je bijvoorbeeld bescherming nodig hebt tegen hete oppervlakken zoals stenen of bakstenen patio’s, dan is zwart wat je zoekt; terwijl groen het meest geschikt is voor gazons met veel groen, omdat het er goed tegen afsteekt als je het over het bladgroen legt. Er zal nooit meer een excuus waarom uw veranda armaturen moet veranderen, want nu is er zo’n verscheidenheid in vormen en maten aangeboden door deze veelzijdige stoffen die ultieme comfort biedt maakt niet uit waar het gezet:

Tuinideeën voor een grote of kleine tuin

Als tuinier moet je rekening houden met je behoeften en wensen voordat je beslist welke maat tuin het beste bij je past. Hoewel negen van de tien mensen de voorkeur geven aan meer ruimte voor hun planten, zijn er voor- en nadelen aan beide maten; ondertussen is het belangrijk om niet te vergeten wat er esthetisch goed uitziet!

Een kleine tuin is gemakkelijk aan te passen als dat nodig is – zoals het toevoegen van looppaden of bomen als de zomerse hittegolven in volle hevigheid losbarsten. Dit soort tuinieren kan echter moeilijk zijn omdat er niet veel ruimte is voor decoratieve elementen zoals bloemen waar iedereen zo dol op is (en we willen zeker niet dat onze met bloemblaadjes gevulde tuinen onopgemerkt blijven!). Anderzijds hoeft een groter oppervlak niet ten koste te gaan van het praktische nut. 

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, het kan vaak overweldigend zijn om die te onderhouden. Maar met de juiste tuin ideeën, zal uw achtertuin zo mooi en ontspannend plaats-voor iedereen die binnenkomt! Brengt u graag tijd door in uw tuin? Of gaat u er alleen op uit voor wat frisse lucht na het werk/school? Hoe dan ook, onze tuinideeën voor grote en kleine tuinen zullen zeker aan al uw wensen voldoen als het gaat om het buitenleven.

Parasols

Parasols zijn de perfecte manier om van uw buitenruimte te genieten zonder u zorgen te maken over zonnebrand! Er is een parasol voor elke smaak en stijl. Parasols zijn er in alle vormen, maten, kleuren en materialen, dus u zult er zeker een vinden die perfect bij uw tuin of huis past. Voeg nog meer bescherming toe door een parasolstandaard toe te voegen als u de parasol boven op een tafel met veel zitplaatsen gebruikt – deze standaards bieden niet alleen schaduw maar ook stabiliteit omdat ze voorkomen dat gasten drankjes omstoten terwijl ze buiten genieten.

https://www.homemeubels.nl/blog/moderne-tuinmeubelen/