Stravos
Image default
Webdesign

Met een SEO campagne genereert uw website meer omzet!

Een SEO campagne zorgt ervoor dat uw website organisch beter gevonden wordt in zoekmachines als Google en Bing. Dit wordt gedaan door middel van linkbuilding, zoekwoorden analyses en het schrijven van goede content op uw website. Overkoepelend noemen wij dit SEO, Search Engine Optimization, wat in het Nederlands wordt omschreven als zoekmachine optimalisatie. SEO is onmisbaar als een bedrijf online goed gevonden moet worden. Door gebruik te maken van SEO, wordt er meer doelgericht verkeer naar een website geleid wat uiteindelijk resulteert in meer omzet!

Het belang van goed gekozen zoekwoorden.
Een website wordt online gevonden op basis van een zoekwoord, wat ook wel een keyword wordt genoemd. Een zoekwoord wordt ingetypt in de zoekmachine en aan de hand daarvan worden de resultaten getoond. Een voorbeeld hiervan is “Blauwe jas kopen”. De resultaten in de zoekmachine zullen allemaal websites weergeven waar u een blauwe jas kunt kopen. Een zoekwoord is bepalend voor uw doelgroep. Daarom is het verstandig om deze aan het begin van een SEO campagne in kaart te brengen. U, of een specialist zal dit doen met een zoekwoordenanalyse. Hiermee worden de zoekwoorden die bij uw doelgroep passen in kaart gebracht en wordt er gekeken op welke zoekwoorden het meeste zoekvolume zit.

Een hoge domeinwaarde is bepalend voor uw score in Google!
Linkbuilding valt ook binnen een SEO campagne. Met linkbuilding ruilen twee partijen een link die naar hun website leiden en plaatsen deze op hun eigen website. Links die naar uw website leiden vanuit andere websites worden door de zoekmachines erg belangrijk gevonden. U kunt dit een beetje vergelijken met een referentie. Hoe meer websites positief over uw websites spreken en een bezoeker doorverwijzen, hoe betrouwbaarder en waardevoller uw website wordt bevonden. Dit resulteert in een zogeheten hogere DA waarde. Een DA waarde staat voor Domain Authority. Hoe hoger uw DA waarde is, hoe hoger deze in de zoekmachines komt te staan. En dit is natuurlijk het doel van een SEO campagne! Buiten het aantal links dat naar uw website leidt, zijn factoren zoals de leeftijd van uw domein bepalend voor de hoogte van uw domein waarde.

Waar moet een SEO-specialist aan voldoen
Er zijn veel verschillende online marketing bedrijven die u graag verder helpen met het opzetten van een SEO campagne. Het opzetten van een SEO campagne moet zorgvuldig gedaan worden.- Daarom is het belangrijk dat u met een partij in zee gaat die u vertrouwt. De twee belangrijkste tips:

  1. Zoek een partij die u kan voorzien van maandelijkse rapportages.
  2. Ga geen langdurige contacten aan. De regels rondom SEO veranderen vaak en regelmatig zijn nieuwe analyses en strategiebepalingen nodig. Hier passen dus geen langdurige contacten bij.

Tot slot adviseren wij u ook eens te kijken naar linkbuilding Eindhoven. Eindhoven is een erg vooruitstrevende stad op het gebied van online marketing. Hier zult u dus veel specialisten vinden die voor u de gewenste resultaten kunnen boeken.