Stravos
Image default
Bedrijven

Meer in balans met saffraan

Saffraan poeder is populair in de keukens van Zweden tot India en van Spanje tot Afghanistan. Wilt u saffraan kopen, dan zult u wél merken dat de prijzen voor de geliefde rode specerij hoog zijn. Het kruid is namelijk bijzonder aromatisch, heeft krachtige eigenschappen en wordt met de hand geplukt. Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat saffraan heilzaam is bij verschillende ziekten en kwalen, zonder dat er negatieve bijwerkingen zijn. Zowel vanwege de gezondheidsvoordelen als de smaak neemt ook in Nederland de populariteit van het rode goud steeds meer toe.

Voordelig saffraan kopen

Al duizenden jaren wordt saffraan gebruikt om de gezondheid te verbeteren en in balans te blijven. De economische voorspoed van Kreta, Santorini en andere Griekse eilanden was rond 2000 voor Christus zelfs voor een groot deel te danken aan dit wonderkruid afkomstig van de saffraankrokus. Heeft u interesse in saffraan of in producten als saffraansupplementen of saffraanbollen, dan zijn deze tegen concurrerende prijzen te koop bij Crocussativus. Bij deze webshop vindt u uitsluitend saffraan van een hoge kwaliteit, die geen toevoegingen bevat en die bovendien uitgebreid is getest door het bekende laboratorium Eurofins Scientific.

Wat kunt u doen met saffraan poeder?

Tegenwoordig is er een hernieuwde belangstelling voor koken met saffraan poeder. Veel mensen willen het kruid graag in traditionele gerechten uitproberen, van paella tot risotto en van bouillabaisse tot visschotels. Maar ook in nieuwe fusiongerechten zorgt saffraan voor een delicate smaak. Een klein snufje is al voldoende voor een magische touch. Bovendien zorgt de specerij ervoor dat uw gerecht er aantrekkelijk uitziet en biedt het diverse voordelen voor de gezondheid. Bestelt u saffraan in poeder, dan bestaat de inhoud uit 100% saffraan, die bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand, een betere huid en een afname van stress en vermoeidheid.

Ontdek de voordelen van saffraan poeder, dat afkomstig is uit gebieden waar de saffraankrokus – in het Latijn crocus sativus – helemaal tot zijn recht komt. Bij Crocussativus.eu saffraan kopen betekent dat u geniet van voordeelprijzen bij grotere hoeveelheden. De hoogste kwaliteit voor de beste prijs!