Stravos
Image default
Electronica en Computers

Loewe televisies: wat je er over zou moeten weten

Televisies van Loewe. Je hebt vast al eens van deze Duitse merknaam gehoord. Maar wat weet je eigenlijk van Loewe? En wat zou je er over moeten weten? We geven jou graag wat informatie over dit kwaliteitsmerk.

De geboorte van de televisie

Loewe stond als het ware aan de wieg van de uitvinding van de televisie, eentje die ons leven totaal heeft veranderd. We kregen een nieuwe vrijetijdsbesteding voor het hele gezin én kregen vertier en informatieve programma’s zo onze huiskamers binnen. Loewe was en wordt ‘made in Germany’, een deel van hun activiteiten vindt nog steeds in Duitsland plaats. De geschiedenis van Loewe begint overigens al in 1923, toen Siegmund Loewe samen met zijn broer het bedrijf Radiofrequenz oprichtte.

Kwaliteitstelevisie

Loewe is niet bepaald een goedkoop merk. De prijs die jij betaalt voor je nieuwe televisie is het echter meer dan waard. Loewe biedt namelijk hightech topkwaliteit. Eénmaal voor Loewe gekozen, willen mensen vaak niet anders meer, ook vanwege het goede geluid en de innovaties waar het Duitse merk vaak mee komt. Wat ook velen aanspreekt is de elegante vormgeving van hun ontwerpen. Niet voor niets hebben ze hier veel internationale awards mee gewonnen.

De keuze is ook bij Loewe reuze

Als jij ook overtuigd wil raken van de voordelen van Loewe televisies zal je nog een keuze moeten maken tussen al die verschillende modellen. Om je een handje te helpen hebben wij een paar mogelijkheden voor jou op een rij gezet.

Loewe Bild 5.65 OLED

Dit is meteen een topproduct uit de stal van Loewe. De Bild 5.65 OLED is een televisie die je naar eigen wens kunt samenstellen. Wil je Piano Black of Silver Oak als kleur? Wil je wel of geen Soundbar of Loewe luidsprekers? Ga je voor de ruimtebesparende monitorvariant? Of heb je liever de klassieke Floor Stand? Al met al is de Loewe Bild 5.65 OLED een tv met verrassend veel keuzemogelijkheden. Wel standaard is de interne harde schijf voor het maken van opnames. Dit luxueuze topmodel heeft een vanafprijs voor het scherm, jouw gekozen opties bepalen de eindprijs.

Loewe Bild 1.32 Full HD

Mocht je zijn geschrokken van de prijs van de Bild 5.65 OLED, dan is de Bild 1.32 Full HD een goedkoper maar erg goed alternatief, en betaalbaar voor iedereen. Deze televisie heeft het design dat we zo kennen van Loewe. De beeldkwaliteit is zeer goed. Een fijne eigenschap van de Bild 1.32 Full HD is het easy gebruiksgemak en het snelle zappen. Smart TV geeft je toegang tot verschillende leuke en handige apps.

Waar koop ik Loewe?

Topmerk Loewe is te koop bij meerdere winkels. Een zaak waar ze weten wat voor jou als klant belangrijk is, is Morelisse in Amersfoort. Hun verhuizing van de Arnhemseweg naar de Weverssingel is ook erg goed ontvangen door bezoekers van deze nieuwe locatie. Mocht je hier nog niet eerder zijn geweest, laat je dan verrassen. Morelisse is geen standaard winkel. Je loopt hier eigenlijk van woonkamer naar woonkamer. Steeds weer maak je kennis met hun visie op beeld en geluid. In die woonkamers is helaas geen koffie te krijgen. De koffiebar maakt dit echter meer dan goed. Tot slot heeft dit historische pand een ruimte waarin het volledige assortiment van Morelisse te bewonderen is. Kortom: de eigenaren hebben er alles gedaan om jou helemaal op je gemak te stellen, je thuis te laten voelen en tot de juiste keuze te laten komen.

https://morelisse.nl/