Stravos
Image default
Aanbiedingen

Lekker luieren in je trendy fauteuil

De fauteuil is voor veel mensen hét meubelstuk dat staat voor comfort. Dat alle toonaangevende merken hun stylisten aan de slag zetten tot het creëren van trendy fauteuils, zorgt ervoor dat de populariteit onverminderd groot blijft … maar wat zijn nu eigenlijk de trends voor deze van oudsher ‘luie stoel’?

Velvet

Enorm populair bij fauteuils is het gebruik van velvetstof, ook wel velours of fluweel genoemd. Een heerlijke zachte stof, gemaakt van katoen of zijde met een duurzaam karakter. Je kent ze vast wel; wrijf je er met je hand overheen dan verandert de kleur. Naast een luxe uitstraling is deze stof ook oersterk en goed te onderhouden.

 

Webbing fauteuils

Waar de naam fauteuil eeuwenoud is, zien we ook steeds vaker de figuurlijke terugkeer van ‘old school’ fauteuils. Een oude trend in een nieuw jasje is beter bekend als vintage. Je zal merken dat als je op zoek gaat naar trendy fauteuils, dat je op vintage uitkomt. Webbing fauteuils sluiten daar naadloos op aan; een retro fauteuil met comfortabele zit. 

 

Organische vormen

Zeer trendy en perfect passend bij de verbondenheid die we voelen met de natuur en onze omgeving zijn de organische vormen. Duurzaamheid is hierbij een sleutelwoord, omdat de organische vormen vooral in combinatie met natuurlijke materialen erg in zijn. Net als het gebruik van aardse tinten als kleur met warme stoffen zoals bouclé of teddy.

 

Eyecatchers

Bij de zoektocht naar trendy fauteuils, zal je zeker opvallende meubels tegen gaan komen. Een inrichting hoeft natuurlijk niet altijd ingetogen zijn, maar mag best uitbundige elementen bevatten. De fauteuil leent zich daar uitermate goed voor. Opvallende kleuren, een mix van materialen of een fauteuil in een totaal afwijkende woonstijl kan jouw interieur lekker speels van karakter maken. 

 

Welke keuze je ook maakt, ga zeker proefzitten! Want hoe trendy de uitstraling van een fauteuil ook is, hij moet bovenal zitcomfort bieden.

 

https://www.onsteinmeubelen.nl/