Stravos
Image default
Aanbiedingen

Je viervoeter krijgt hierdoor alles binnen wat die nodig heeft

Honden zijn geweldige dieren, ze hebben boordevol energie en zijn je grootste vriend. Maar om alle energie te behouden is het wel de bedoeling dat de hond alles binnenkrijgt wat die nodig heeft. Dit kan je doen aan de hand van het juiste voer. De juiste vitamines en eiwitten houden je viervoeter gezond en laat hem of haar goed voelen. Wil je meer weten over het eten voor je viervoeter? Lees deze blog dan snel door! 

 

Eiwitten zitten voornamelijk in dierlijke producten

Veel eiwitten zitten in vlees of dierlijke producten. Maar we kunnen begrijpen dat je liever geen kip of rund verwerkt wilt hebben in de voeding van je viervoeter. Bovendien heeft het houden van dit (pluim)vee een negatief effect op het milieu. Tijd om het tij te keren en met een kleine verandering een groot resultaat te bereiken. Het eiwit van insecten kan namelijk uitstekend dienen als eiwitbron voor je hond en kat. Jouw bijdrage aan een betere wereld kan beginnen door het kopen van diervoer waar insecten aan zijn toegevoegd. Bij specialistische webwinkels vind je doorgaans een ruim aanbod aan voeding en lekkernijen en kan je met hulp van insecten jouw huisdier in topconditie houden. Dierlijke eiwitten van insecten kennen nog meer voordelen, namelijk:

  • lager waterverbruik bij de productie

  • insecten hebben minder ruimte nodig dan (pluim)vee

  • insecten produceren geen gas bij verteren

  • recyclebaar door gebruik als meststof

  • geen extra voer benodigd voor het voeren van de larven

eiwitten op insectenbasis zijn voor de darmen van je viervoeter de beste keuze. Kies voor zooexperte en voorkom op deze manier gevoelige darmen. Met dank aan de zwarte soldaatvlieg zal jouw kat of hond gezond opgroeien. Sterker nog, als jouw huisdier gebukt gaat onder een ontsteking, biedt dit insect óók uitkomst.

Een geweldige gezondheid

Ingeval van een ontsteking biedt het eiwit extra ondersteuning bij de behandeling, die door jouw dierenarts zal starten. Jouw poes of hond is gebaat bij speciale voeding en eiwitten wanneer duidelijk is dat er sprake is van aangetaste nieren. De zuiverende functie van de nieren kan een oppepper krijgen, waardoor de nieren minder belast worden. Jouw dieren gezond houden met zooexperte voorkomt niet alleen onnodige gezondheidsproblemen, maar draagt ook bij aan behoud van de natuur.

 

https://www.stravos.nl/