Stravos
Image default
Bedrijven

Hogedrukreiniger met warm water

Heeft u genoeg van die hardnekkige vlekken op de buitenmuur of wilt uw organisatie dat de vlekken aan de buitenkant van het bedrijfspand verwijderd worden? Bel dan een glazenwasser op en hij of zij kan de klus binnen korte tijd klaren. Glazenwassers gebruiken hiervoor een hogedrukreiniger met warm water. Een hogedrukreiniger met warmwater verhoogt de watertemperatuur van 12 graden tot wel 155 graden.

Zo reinigen glazenwassers beter en sneller uw muren, gevels, ramen en wanden. Met een druk op de knop zijn die hardnekkige vlekken plotsklap weer verdwenen.

Harde olie en vet weer vloeibaar

Reinigen was nog nooit zo makkelijk dankzij een warmwater hogedrukreiniger. Het resultaat is beter én oogverblindend. Dat komt doordat heet water zelfs harde olie en vet weer vloeibaar maakt. Daardoor kunnen ook de meest hardnekkige plekken, zoals graffiti, in een handomdraai van de gevel worden verwijderd.

Kostenbesparend en milieubesparend

Bovendien hebben glazenwassers minder reinigingsmiddel nodig. Waardoor ze kostenbesparend en milieubesparend te werk gaan. De reinigingswerkzaamheden verlopen onder hoge druk vlotter en soepeler. Oppervlakten die worden gereinigd met warm water drogen ook sneller. De glazenwassers zijn dus sneller klaar met hun schoonmaakwerk.

Telewash Winkel

Glazenwassers kopen hun spullen en gereedschap bij een goede winkel en groothandel. Telewash Winkel is zo’n winkel en groothandel. Zij leveren kwalitatieve hogedrukreinigers tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bestaat hun assortiment uit nog eens 2500 andere producten speciaal voor glazenwassers. Alle producten die Telewash Winkel aanbiedt, dragen bij aan een efficiënte en professionele aanpak voor glazenwassers.

Telescoopstelen

Ook telescoopstelen voor glasbewassing bestellen glazenwassers bij Telewash Winkel. De winkel heeft zelfs een eigen merk telescoopstelen: Formula One stelen. Deze stelen zijn extra sterk. Dat komt door hun dubbellaagse techniek.

Meer weten over hogedrukreinigers of telescoopstelen? Bekijk dan de website van Telewash Winkel.

Telewash Winkel
Adres: Touwbaan 3, 2352 CZ Leiderdorp
Telefoon: (+31) 071 589 77 99
Provincie: Zuid-Holland

https://www.telewashwinkel.nl/