Stravos
Image default
Adverteren

SEO uitvoeren in 2019 | Ralf van Veen

SEO

De vormt in veel gevallen de basis van het optimaliseren van de SEO voor een website. Wanneer de eigenaar van een website besluit om hogerop in Google te komen is het belangrijk dat hij of zij eerst inzichtelijk maakt waar de kansen liggen van de website. Vaak wordt een professionele SEO Analyse uitgevoerd door een SEO specialist of freelancer. Dit omdat het een vrij technische procedure kan worden doordat een grondige SEO analyse alle punten op het gebied van de zoekmachines moet achterhalen.

Wanneer de SEO analyse is uitgevoerd voor de website moet deze netjes worden weergegeven in een document. Per punt dient er te worden uitgelegd wat er fout is aan de website en op welke manier dit kan worden opgelost. Belangrijk is dat er een overzichtelijke to-do lijst wordt gevormd als uitkomst van de SEO. Het is omdat vaak de offerte van een SEO freelancer of specialist wordt gebaseerd op de uitkomsten van een SEO analyse. Uit de SEO analyse kan precies komen hoeveel tijd per element de SEO freelancer nodig heeft waardoor er een exacte prijs kan worden gehangen aan de totaliteit van de werkzaamheden.

Bij een SEO analyse komen er veel punten aan bod. Het is voor iedere specialist handig om een vaste volgorde aan te houden bij het uitvoeren van SEO analyses. In veel gevallen wordt het aangeraden om te beginnen met het opstellen van de juiste SEO content. Bij sommige websites wordt de gehele website gecontroleerd op de geschreven content. Dit is vaak het geval wanneer de websitebouwer onzeker is over de geschreven teksten en de prestaties hiervan in de zoekmachines en voor de gebruikers. 

Bij andere websites worden alleen de belangrijkste landingspagina’s gecontroleerd. Dit is vaak het geval wanneer de websites duizenden pagina’s heeft en dit simpelweg teveel is om te controleren.

Wanneer de SEO verdergaat en de technische SEO aan bod komt is het belangrijk dat een specialist dit uitvoert. Hierbij wordt de complete achterkant van een website door de software van de specialist gehaald. Dit is in veel gevallen betaalde SEO software wat erg prijzig kan uitvallen.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden in de zoekmachines en staat u aan de basis van uw SEO traject? Twijfel dan niet en ga naar de website van Ralf van Veen en vraag een professionele gratis SEO scan aan. Hiermee worden alle kansen en mogelijkheden in de zoekmachines direct in kaart gebracht. Ralf van Veen is een SEO specialist in Rotterdam.

https://ralfvanveen.com