Stravos
Image default
Bedrijven

Aanhanger kopen? | Konag

Een aanhanger kopen bij Konag

Bij Konag bent u op de goede plek beland indien u een aanhanger wilt kopen. Wij zijn een specialist op het gebied van aanhangers en beschikken over een zeer groot showterrein in Nagele. We bieden aanhangers in alle soorten en maten aan, van verschillende fabrikanten. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, autoambulance, presentatiewagens, koelaanhangers, autotransporters, machinetransporters, motortrailers, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Zelfs maatwerk oplossingen zijn mogelijk.

Neem gerust eens contact op om te informeren naar de mogelijkheden! Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190 of het online contactformulier.

Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Van standaard modellen tot aanhangers die speciaal voor u op maat gemaakt zijn: bij Konag bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij beschikken over onze eigen productiefaciliteiten en dragen veel zorg voor het leveren van absolute kwaliteit. Omdat we de aanhangers veelal zelf produceren kunnen we tevens de kosten beperkt houden en deze zo tegen concurrerende prijzen aanbieden. Vraag voor de kosten van een op maat gemaakte aanhanger gerust om een offerte!

Over Konag

Bij Konag Aanhangwagens & Trailers, een familiebedrijf dat opgericht werd in 1998, kunt u een aanhanger kopen. Wij zijn erg ervaren en weten waar we het over hebben. Graag adviseren we u dan ook over de verschillende mogelijkheden. Naast een eigen productiefabriek beschikken we ook over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling. Mankeert uw aanhanger iets? Laat deze dan gerust eens door ons controleren. Wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt met uw aanhanger.

Neem gerust contact op!

Wilt u een aanhanger kopen? Bij Konag bent u verzekerd van hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, wij adviseren u graag. Vul het online contactformulier in, bel ons op +31(0)527 652 190 of kom eens langs op ons showterrein aan de Hakstraat 11, 8308 AH in Nagele!

 

https://www.konag.nl/