Stravos
Image default
Aanbiedingen

Beste muggenlampen voor op de slaapkamer

Muggen is je kamer zijn natuurlijk super vervelend. Niemand vind hun gezoem fijn en na een tijdje wordt je al gauw heel erg chagrijnig van die vervelende beestjes. Het beste wat je dan ook kan doen is stappen ondernemen. Door een paar dingen kun je er voor zorgen dat de muggen niet langer meer in je slaapkamer zullen zitten. Voor jou hebben we even de beste muggenlampen op een rijtje gezet.

 

De geluidlampen

Er zijn dus verschillende soorten muggenlampen op de markt. Ieder heeft zo weer zijn eigen werking. Een muggenlamp met geluid maakt een heel hoog piepje, deze is voor de mens niet te horen. De muggen horen het wel en zullen hierdoor niet meer in de kamer blijven zitten. Het nadeel van deze lampen is wel dat ze over het algemeen vrij duur zijn.

 

De lichtlampen

Deze soort lampen zijn het beste, dit komt omdat het licht van de lamp de muggen aantrekt en doodmaakt. Dit zijn dan ook de lampen die je normaal gesproken in de winkel ziet liggen. Het nadeel is alleen dat deze lampen alleen maar werken aan de hand van het licht. Als de lamp het niet goed doet dan zul je dus nog steeds muggen hebben.

De lampen die alles combineren

Van deze soort lampen zijn er nu niet echt heel erg veel. Een van de lampen die alles combineert die je wel zo kunt kopen is van Cyclone. Deze lamp combineert eigenlijk alle vormen van werking van muggenlampen. Deze lamp zorgt er in de eerste plaats voor dat de muggen af komen op het licht. Vervolgens worden de muggen door middel van een soort trechter in de lamp geloodst, hier worden ze door verschillende ventilatoren naar beneden geblazen. Zo belanden ze allemaal in een bakje, dit kun je heel makkelijk schoonmaken. Het is dan ook niet moeilijk om de bak elke keer te legen. Er zijn dus verschillende lampen die ieder weer hun eigen functie hebben. Echter is het wel veel makkelijker om een muggenlamp te kopen die eigenlijk alles toch wel zo’n beetje combineert. Dan heb je namelijk de werking van alle lampen bij elkaar. Het gevolg is dan ook dat je heel erg snel van je muggen in de slaapkamer af bent. Zo kun je zonder problemen gaan slapen, zonder dat je ook maar last hebt van dat gezoem. Kijk dus eens naar Cyclone, op dit moment echt een van de beste lampen die je kunt kopen.