Stravos
Image default
Bedrijven

Wereldkaart muurdecoratie in je interieur

Je kent het vast wel. Je bent helemaal blij en tevreden met je woning, maar toch ben je constant op zoek naar nieuwe ideeën om je interieur op te fleuren. Er zijn talloze mogelijkheden om je interieur een leuke uitstraling te geven. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, daarom geven we in deze blog enkele tips om je interieur weer op te frissen! Van wereldkaart muurdecoratie tot aan droogbloemen…

Wereldkaart op hout

Eén van de favorieten op dit moment is wereldkaart muurdecoratie. Een wereldkaart is in veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een wereldkaart op hout! Met een wereldkaart op hout geef jij je interieur een bohemian uitstraling. Naast dat een wereldkaart leuk staat en in vrijwel ieder interieur past, is het ophangen van een wereldkaart een ingang voor interessante gesprekken. Jij en je bezoek kunnen aan elkaar vertellen in welke landen jullie ooit zijn geweest of welke reizen jullie gemaakt hebben. Een wereldkaart is niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel!

Droogbloemen

Ben jij geen held in het verzorgen van planten en bloemen? Maar ben je toch op zoek naar mogelijkheden om je interieur op te fleuren? Dan zijn droogbloemen dé perfecte oplossing. Droogbloemen hebben geen water nodig en het liefste ook geen zonlicht, wat betekent dat je geen omkijken hebt naar de bloemen. Droogbloemen zijn relatief duurder dan verse bloemen, maar blijven daarentegen ongeveer een half jaar goed. Dit is aanzienlijk langer dan verse bloemen, dus tel uit je winst!

Accessoires

Ook met kleine accessoires kun je allerlei aanpassingen verrichten in je interieur. Kies bijvoorbeeld eens voor andere kussenhoezen of koop nieuwe kandelaars voor je kaarsen. Het lijken wellicht kleine aanpassingen, maar het kan je interieur een geheel andere uitstraling geven!

https://www.worldofart.nl/portfolio/wereldkaart-muurdecoratie/