Stravos
Image default
Cadeau

Verschillende toepassingen voor geschenkdozen

Geschenkdozen wie kent ze niet. Het is altijd leuk als we een krijgen, maar vaak blijven we met de doos zitten en wordt er vaak getwijfeld wat er met de doos gedaan wordt. Als bedrijf kan je ook gebruik maken van deze geschenkdozen, maar hoe kan je dit doen? In deze blog kunt je een aantal ideeën zien wat je met een geschenkdoos allemaal kan.

Wat is een geschenkdoos?

Een geschenkdoos, vaker ook cadeau doos of kadodoos genoemd, heeft een breed scala aan toepassingen. Een geschenkdoos wordt gebruikt als je een uniekheid wil geven bij een relatiegeschenk. Deze geschenkdozen worden volledig op maat gemaakt en omdat ze heel goed aansluiten op jouw geschenk. Deze dozen worden vaak ook met een speciale bedrukking gemaakt, waardoor het geschenk nog beter onthouden wordt bij waardevolle relaties.

Een geschenkdoos als een maaltijdbox

Je kan geschenkdozen gebruiken als luxe maaltijd boxen voor klanten. Tegenwoordig wordt veel online besteld en eten online bestellen blijft daar niet achter liggen. Zo kun je deze verschillende boxen ook gebruiken als een take away box, met deksel of magneetstrip. Door de uniekheid van de geschenkdozen blijven mensen vaker aan je denken omdat je je onderscheid van de standaard zakken of dozen die vaak gebruikt worden. Als je deze box ook bedrukt met uw logo en naam dan heeft u ook gelijk een stukje reclame. Geschenkdozen heeft u in verschillende maten en vormen en kunnen vaak online besteld worden.  

https://endlessbranding.com/geschenkdoos