Stravos
Image default
Cadeau

Dit zijn de aandachtspunten van een e-sigaret

 

Als je er voor kiest om de normale sigaretten om te wissen voor een e-sigaret dan is het wel handig om te weten wat de verschillen zijn. Want een e-sigaret werkt net iets anders. Het is begrijpelijk als je in het begin geen idee hebt waar je de informatie vandaan moet halen. Neem eens een kijkje op de website van  Smokesmarter.nl hier staat namelijk meer informatie op. Maar het kan zijn dat dat de begrippen op de website zoals clearomizers en coils je niet bekend voor komen. Maar het is wel belangrijk dat je weet wat het betekent, en waar je aan begint. Gelukkig gaan wij dit vertellen in deze blog.

Welke keuze maak jij?

Als je jarenlang hebt gerookt, dan ben je er vast aan gewend. Als de sigaret is opgerookt gooi je de sigaret weg in de asbak. Hierdoor is het pakje altijd sneller leeg dan je wilt. Met sigaretten heb je geen andere keus dan de sigaret weggooien, maar met een e-smoker wel. Er zijn namelijk wegwerpbare varianten en varianten die je niet kan weggooien. Bij de ene variant zit er vloeistof in die niet bijgevuld kan worden, dus als die op is dan is het de bedoeling dat de e-smoker weggegooid wordt. Maar er zijn ook e-smokers waar het vloeistof bijgevuld kan worden, hierdoor hoef je de e-sigaret niet elke keer weg te gooien.

Met of zonder nicotine?

Nicotine is een stofje die niet iedereen waardeert. Toch vinden sommigen het prettig om een e-sigaret te kiezen waar nicotine in zit. Gelukkig is het allebei mogelijk, er zijn genoeg smaakjes waar geen nicotine in zit. Op deze manier kun je toch nog een e-sigaret aanschaffen zonder het verslavende stofje.

Welke accu kies jij?

Het laatste punt wat belangrijk is om over na te denken is de accu van de e-smoker. Dit ligt aan bepaalde factoren, ga je de sigaret vaak gebruiken? Of alleen in de weekenden tijdens feestjes? Als je de e-sigaret vaak gaat gebruiken is het verstandig om een accu te nemen die lang mee gaat, en dan wel met 2000 mAh. Als de batterij minder mAh heeft, haalt de sigaret helaas het einde van de dag niet.