Stravos
Image default
Auto's en Motoren

Termaat Motoren: dé motorzaak van Nijmegen en omstreken

Termaat Motoren is dé motorzaak van Nijmegen en omstreken, al sinds 1935! Inmiddels zijn zij dan ook marktleider op het gebied van motoren, motorkleding en nog veel meer. Binnen de zaak is er een enorm scala aan kennis en expertise rondom motoren.

Termaat Motoren beschikt over een grote showroom voor occasions van diverse merken. Tevens is er een deskundige werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan uw motorfiets. Ook installeren de medewerkers van Termaat Motoren de beste alarmsystemen in uw motorfiets wanneer gewenst.

Het assortiment van de motorzaak Termaat Motoren

Bij Termaat Motoren is er een groot assortiment aanwezig, niet enkel van motorfietsen, maar ook op het gebied van motorkleding, motorhelmen, handschoenen, laarzen en accessoires. Termaat Motoren biedt nieuwe én tweedehands motoren aan, van verschillende merken zoals Yamaha, Suzuki, KTM, Honda en Triumph. Ook kunt u hier terecht voor informatie en advies rondom uw motorverzekering- en financiering.

Routes in Nijmegen voor met de motor

De omgeving van Nijmegen is uitstekend geschikt voor prachtige motorritten. Het gevarieerde landschap met rivieroevers, heuvels en mooie dopjes leent zich perfect voor een mooie dag op de motor.

Een mooie route is die van Nijmegen naar Duistland. In zo’n 188 kilometer ben je bij de oosterburen, met maar weinig 60 km/u wegen. Daarnaast zijn er mooie routes langs de plaatsen Groesbeek en Gennep waarbij je met veel bochten en heuvels terecht komt in waanzinnige landschappen.

Tevens is er een abdijtour in Nijmegen. Je komt hierbij voorbij Berg en Dag, de Overbetuwe en het bosrijke gebied rondom Sint Anthonis, Mook en Middelaar. Hierbij zie je leuke abdijen met lekkere bieren. Niet voor onderweg, maar voor mee naar huis te nemen!

Zoekt u een geschikte motor voor deze tripjes? Laat u dan adviseren door de experts van Termaat Motoren. Zij vertellen u welk model voor u geschikt is en hoe u zich het beste kunt aankleden voor tripjes langs de veelzijdige landschappen die Nijmegen te bieden heeft.