Stravos
Image default
Aanbiedingen

Super Bomberman R Review

Super Bomberman R is de nieuwste game in de Bomberman-serie van Konami, die de uitgever is van het spel. De titel is ontwikkeld door de Japanse studio HexaDrive. De vorige ontwikkelaar Hudson Soft sloot zijn deuren in 2012. Twee jaar eerder, in 2010, verscheen het laatste deel van de kleine robot tot nu toe.

De game biedt drie geweldige modi. De campagne gaat over het gebruik van de acht Bombermans om de kwaadaardige keizer Buggler te verslaan. Dit kan ook worden gedaan in samenwerking met een vriend. Er zijn ook boss-gevechten in. Je kunt ook in de gevechtsmodus online of lokaal spelen met je vrienden. Er is ook de Grand Prix-modus, waar je als een team moet werken om te winnen. Al met al is Super Bomberman R het meest complete spel in de serie tot nu toe.

Bijzonderheden
Het concept is gemakkelijk te begrijpen: begin in een doolhof met andere spelers en probeer ze zelf te bombarderen. Het principe werkt zowel in singleplayer, als in de multiplayer-modus. Er zijn verschillende kleine kaarten om op te spelen. Onder hen zijn kaarten met thema’s zoals lava, ijs of vuilnisbelt. De visuele variëteit in dit deel is geweldig. Op de kaarten zitten ook verschillende power-ups die je kunt gebruiken. Deze bieden voordelen voor de speler, zoals het bomexplosiegebied en nog veel meer.

Het grootste kenmerk van de game is ongetwijfeld de mogelijkheid om met zeven andere spelers in de gevechtsmodus te spelen. Dit is zowel online als lokaal. De multiplayer-modus is bedoeld om de spelers het langst plezier te maken.

Online spelen is klassiek. Dit komt vooral door het vogelperspectief, waarmee men de gebeurtenissen vanuit de lucht waarneemt.

Super Bomberman R verscheen voor het eerst in 2017 exclusief voor de toen net uitgebrachte Nintendo Switch. Nu verschijnt het ook voor de PS4, de XBox One en de pc op Steam op 12 juni van dit jaar.

https://www.keysforgames.nl/games/steam-games/super-bomberman-r/