Stravos
Image default
Aanbiedingen

Verschillende trilplaten

Er is een groot aanbod aan trilplaten. Om er zeker van te zijn dat u een trilplaat aanschaft die bij u past, is het verstandig om u goed te verdiepen in de verschillende trilplaten. Zo is er een verschil tussen benzine en diesel en is het ook van belang dat u naar het merk kijkt. 

Weber MT

Visser & Visser heeft alleen de hoogste kwaliteit trilplaten, bodemverdichters, trilstampers en trilwalsen in het assortiment. Aangezien er geen een merk is dat zich kan meten met Weber MT, is het assortiment gebaseerd op dit A-merk. Weber MT is gespecialiseerd op het gebied van trilstamper, trilplaten en bodemverdichters. Zo voldoen ze aan de wensen en behoeften van hoveniers, stratenmakers, infra bedrijven en bouwbedrijven. De machines van Weber MT zijn robuust, compact van formaat en comfortabel in gebruik. Daarnaast is er een breed assortiment. De lichtgewicht trilstampers zijn bijvoorbeeld ideaal voor de leidingbouw. Voor het aftrillen van tegels kunt u dan weer beter een speciale rollentrilplaat gebruiken. 

Typeaanduiding

Het type trilplaat is bij de zwaardere trilplaten van Weber MT in één oogopslag te herkennen. De types worden aangeduid met DPS, DPU of BPU. D en B staat voor Diesel of Benzine. De P staat voor plaat. Weber MT is een Duits bedrijf en de laatste letters worden dan ook in het Duits aangeduid. De U staat voor Umkehrbaar (omkeerbaar in het Nederlands). Deze trilplaten kunnen zowel achteruit als vooruit. Een andere benaming hiervoor is ‘geschakeld trilplaat’. De S staat voor Schleper. Dit houdt in dat DPS trilplaten sleeptrillers zijn. 

Benzine of diesel

Trillers met een benzinemotor zijn vaak handmatig, omdat deze trillers vaak kleiner en lichter zijn. Deze trilplaten zijn ideaal voor het lichtere werk, zoals bijvoorbeeld leidingbouw. Diesel trillers zijn vaak groter en zwaarder. Deze trilplaten beschikken vaak over een accu en startmotor en kunnen daardoor elektrisch gestart worden. De diesel trilplaat maakt meer geluid dan de benzine trilplaat. 

Trilplaten bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser kunt u een breed assortiment aan trilplaten van Weber MT bekijken. De trilplaat gevonden die bij uw klus past? Bestel ‘m gemakkelijk online en betaal in een betrouwbare betaalomgeving. Het team van Visser & Visser gaat na aankoop aan de slag om de triller zo snel mogelijk bij u te bezorgen!

https://www.visserenvisser.nl/