Stravos
Image default
Bedrijven

Ondersteuning voor u en uw kind bij Praktijk Bimbi

Loopt u tegen lastige problemen aan bij de opvoeding van uw kind omdat u momenteel in scheiding ligt? Of merkt u dat uw kind het moeilijk heeft op school doordat hij of zij gepest wordt? Dit soort situaties kunnen gevolgen hebben op het gedrag en de ontwikkeling van uw kind. Merkt u dat uw kind vaker huilt, schreeuwt, zich terugtrekt of zich afstandelijk gedraagt? Dan kunt u een beroep doen op de ondersteuning van Praktijk Bimbi. Heeft u behoefte aan een constructief gesprek met advies of therapie? Dan bent u samen met uw kind van harte welkom bij Praktijk Bimbi. Wij leveren hulp op maat en bieden u een persoonlijke aanpak bij onze gezinstherapie in Maassluis aan, en daarnaast in heel Zuid-Holland. Wij komen ook aan huis, zodat wij u en uw kind in een vertrouwde omgeving kunnen treffen.

Bimbi staat voor u klaar

Kinderen zijn de toekomst en daarom hebben wij als volwassenen min of meer de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. En omdat ieder kind uniek is verloopt dit proces ook altijd anders. Verloopt de opvoeding lastig en krijgt u het zelf niet voor elkaar om, eventueel samen met uw partner, effectieve stappen te zetten om dit te verbeteren? Dan kan Praktijk Bimbi veel voor uw gezin betekenen. Voor gerichte ondersteuning, begeleiding, therapie, workshops en trainingen kunt u bij ons terecht. Wij gaan dan samen kijken wat het beste plan van aanpak is om oude patronen te doorbreken, voorwaartse stappen te zetten en zo verandering te brengen in de situatie. Daarbij kunnen wij ook bij u thuis langskomen.

Meer informatie over Praktijk Bimbi?

Bij Bimbi richten wij ons op het individu en het vinden van de innerlijke balans aan de hand van mentale, fysieke en emotionele elementen. Wij werken hierbij natuurgericht met aandacht voor energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche omdat deze factoren allemaal met elkaar verbonden zijn.

Indien u interesse heeft en meer wilt weten over ons, onze werkwijze, tarieven en meer, kunt u gerust de website bekijken voor meer informatie of contact met ons opnemen.

https://www.bimbiondersteuning.nl/