Stravos
Image default
Toerisme

Maak een rondreis door Italië en ontdek het prachtige eiland Sicilië

Italië is het land van prachtige landschappen, magnifieke steden, mode dat wereldwijd verkocht wordt en natuurlijk de pasta en pizza. Maak een rondreis door Italië, het laars-vormige land, en maak kennis met alle culturele karakters en tradities. Vaar door de straten van Venetië of bezoek Cinque Terre voor een onvergetelijke wandeling langs gekleurde huizen in de bergen. Wat ook zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan het veelzijdige Sicilië. Hier ontdekt u de rijke geschiedenis van het eiland en maakt u een indrukwekkende roadtrip langs vulkanen en mooie stranden.

Stippel uw reis uit bij deze reisorganisatie

Bij Vámonos Travels organiseren ze al sinds 1991 individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Of u nu een rondreis door Italië, Spanje of buiten Europa wilt maken: zij regelen het voor u. Zo hebben ze bijzondere voorbeeldreizen beschikbaar voor Italië om Sicilië te ontdekken, maar hebben ze ook voorbeeldreizen beschikbaar wanneer u graag op rondreis in Spanje wilt maken. Trek de prachtige natuur in van Noord-Spanje, bezoek bergdorpjes in Ronda en trek door Andalusië en slaap in de mooiste paradores van het land. Tevens vind je in Andalusië bruisende steden zoals Malaga en Sevilla. Flaneer in de avond over de boulevard en geniet van heerlijke tapas en sangria. Reis naar het binnenland richting Grenada en ontdek een van de hoogtepunten wat betreft de Moorse bouwkunst.

Boek uw reis

Gaat u voor een rondreis door Italië of Spanje? Of ziet u het wel zitten om verder weg te reizen, richting Oceanië, Amerika of Azië? Bij Vámonos Travels kan het allemaal! Maak uw wensen kenbaar en zij stellen voor u een droomreis samen. Zo mist u niks tijdens uw rondreis door Italië of Spanje en geniet u van al het mooist dat de landen te bieden hebben. Bekijk de voorbeeldreizen op hun website of neem contact op wanneer u vragen hebt!