Stravos
Image default
Toerisme

toe aan vakantie?

Heb je ook regelmatig eens nood aan vakantie of gewoon er even tussen uit te gaan? Het is vaak handig om tevoren alles goed gepland te hebben zodat je tijdens je vakantie geen tijd verliest met plaatsen op te zoeken waar je allemaal kan gaan of bezienswaardigheden kiezen die je wilt bezoeken. Als je niet veel tijd hebt, is het altijd leuk om een City trip te plannen, zo kun je er snel even tussen uit gaan.

City trip plannen

Wanneer je City trip hoort dan denken de meeste mensen aan dezelfde steden, Parijs, Barcelona, Londen, Amsterdam, … dit natuurlijk omdat het de bekendste City trip bestemmingen zijn binnen Europa. Als je binnen Europa blijft verlies je natuurlijk ook niet veel tijd door te reizen. Het is ook vanzelfsprekend dat als je een weekendje weg wilt je het best binnen Europa blijft en bijvoorbeeld niet naar New York vliegt, dan zit je meer in het vliegtuig dan in de stad zelf.

Als je een bestemming hebt kunnen kiezen dan blijven er nog maar 2 dingen die je moet doen… een verblijf boeken en natuurlijk een dagplanning maken. Tijdens het boeken van je verblijf moet je er rekening mee houden dat je niet te ver ligt van alles wat je wilt zien, en rekening houden dat er eventueel een metrostation in de buurt is.

Bezichtigingen

Als je wilt gaan bezichtigen dan kun je een toplijst maken van de bezienswaardigheden die je zéker wilt gezien hebben en deze eerst inplannen, natuurlijk de bezienswaardigheden die dicht bij elkaar liggen zou je het best samen inplannen. Op tickets2cities kun je zelfs tickets kopen voor bezienswaardigheden, gids etc. vaak ben je zo goedkoper af dan dat je op dat moment een ticket koopt.

Voordelig City trippen

Je kan voor goede prijsjes op tickets2cities je transfer boeken van en naar het hotel, ook is het mogelijk om dagelijkse tours te kopen waar je aan kan sluiten. Op tickets2cities kun je vooraf boekingen maken voor bepaalde bezienswaardigheden waarvoor je zelfs niet in de rij hoeft te wachten, maar meteen naar binnen kan gaan, voordelig toch? Het boeken van tickets voor gidsen, kleine tours of zelf transfers is ook mogelijk te annuleren binnen de 24 uur.

https://tickets2cities.com/