Stravos
Image default
Aanbiedingen

Led verlichting, alleen maar voordelen!

Led verlichting is de verlichtingsmarkt aan het domineren. Dit is een logisch gegeven, omdat led lampen zijn geschikt voor elk soort ruimte. Ze functioneren goed op het kantoor, maar ze geven ook een gezellige, knusse sfeer in de woonkamer of in je slaapkamer. Gloei- en halogeenlampen ruilen mensen steeds vaker in voor led lampen. Er zijn nog steeds gebouwen en huizen die niet verlicht worden door led verlichting, maar dit gebeurt stapje voor stapje. Reden is dat de prijs van led verlichting aanzienlijk hoger is dan voor gloei- of halogeenlampen. Ledverlichting is juist een lange termijn investering. In dit artikel wordt uitgelegd waarom je met ledverlichting geld terugverdiend!

De duurzaamheid van de verschillende lampen?

Led lampen verbruiken tot wel 90% minder energie dan gloeilampen. Dit is waanzinnig veel, hoe komt dit? Nou, dit komt doordat ledlampen zo’n beetje alle energie gebruiken om licht te maken, een geen warmte. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen om voor led verlichting te kiezen, het is zoveel duurzamer dan andere soort lampen. Dit omdat je minder energie verbruikt waardoor de energie kosten ook lager worden! Dus uiteindelijk is het natuurlijk veel goedkoper. Maar ook doe je er veel goeds mee voor het milieu. Dus als je zorg wilt bijdragen aan het milieu en je wilt zorgen voor je portemonnee vervang dan al je lampen door led verlichting. Alleen maar winst pakken dus!

Duurzaamheid van de beste lampen

Eén voordeel van LED’s is dat ze niet opwarmen, omdat andere soorten bollen het doen. LED’s kunnen ’s nachts werken zonder op te warmen en mogelijk problemen voor u te veroorzaken. In feite hoeven de meeste LED’s slechts vierentwintig uur vóór het begin te laten werken. Dit betekent dat, zelfs in lagere temperatuuromgevingen, je led-verlichtingstoepassingen kunt hebben in de avond. Dit betekent dat je geweldige resultaten kunt krijgen met LED’s wanneer de temperaturen dalen.

Ontzettend veel keuze!

Er zijn ontzettend veel diverse led lampen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ledlamp die verschillende kleuren geeft. Maar ook kun je kiezen voor led panelen, deze kun je laten plaatsen in het plafond. Het is de beste keus voor iedereen!

https://www.ledlichtstunter.nl/