Stravos
Image default
Geschenken

Een papieren tas al relatiegeschenk? Slim idee

Tassen zijn erg populair als relatiegeschenk. Ze zijn makkelijk mee te geven op beurzen, er is veel ruimte om ze te bedrukken en ze zijn natuurlijk praktisch. Wat maakt nou een papieren tas goed als relatiegeschenk?

+ punten

Laten we maar gelijk beginnen met het milieubewuste aspect van de papieren tas. Papieren tassen zijn biologisch afbreekbaar, wat voorkomt dat Nederland op een gegeven moment vol is met onbreekbaar afval. Het is een geweldige vervanger voor de plastic tas, omdat de plastic tas op nummer drie staat van meest gevonden items op het strand. De papieren tas zorgt er dus voor dat jij als bedrijf de uitstraling geeft dat je bijdraagt aan een duurzame en milieubewuste samenleving. Dit is goed voor de naam van je bedrijf en hiermee zorg je er in ieder geval voor dat je geen klanten verliest die zich erg inzetten voor het milieu. De papieren tas is verder erg stevig en zal je niet zomaar in de steek laten. De papieren tassen kunnen in veel verschillende maten komen. Hierdoor kunnen er voor verschillende evenementen verschillende papieren tassen gekozen worden.

– punten

Een nadeel van de papieren tas kan zijn dat je er minder fijn boodschappen mee kan doen. Door het papier kan de tas niet goed rekken waardoor de tas minder inhoud bevat. De vraag is dan nog waar de tas voor gebruikt gaat worden nadat deze is gegeven aan bijvoorbeeld een medewerker of een beurs bezoeker. Eindigt de tas al gauw bij het afval of kan het voor andere activiteiten gebruikt worden? Een ander nadeel van de tas is dat je deze t.o.v. de opvouwbare tas niet kan krijgen in allerlei verschillende kleuren. Hierdoor heb je de kans dat mensen de tas minder mooi vinden en daarom niet gauw willen gebruiken.

De papieren tas zal voor op een beurs een geweldig item zijn om weg te geven. Er kunnen veel andere promotionele artikelen in waardoor deze erg praktisch zal zijn voor bezoekers van de beurs. De tas is voor eenmalig gebruik een super optie om mee te geven. Omdat de tas biologisch afbreekbaar is, heeft het weinig nadeel om deze tas na een dag van gebruiken af te voeren. De tas kreukt niet gauw, waardoor de tekst die erop geprint kan worden goed zichtbaar is. Hierdoor kan er goede naamsbekendheid voor een bedrijf gecreëerd worden.

Mocht u binnenkort op een beurs staan, of een tas met kleine bedankjes erin willen geven aan uw werknemers. Laat dan uw papieren tassen bedrukken en maak geef mensen een lach op hun gezicht.