Stravos
Image default
Aanbiedingen

Kies Amerikaans bier voor bij …

…de barbecue! Niets hoort meer bij Amerika dan goede stukken vlees op een hete barbecue. Binnenkort een barbecue organiseren? Naast goed vlees en fijne salades is het erg belangrijk om na te denken over de dranken die je erbij wilt schenken. Voor bij een barbecue kunnen wij Amerikaans bier aanraden. Natuurlijk is Amerikaans bier een breed begrip. Daarom zetten wij de verschillende soorten Amerikaans bier even voor je op een rijtje. Steek jij de barbecue vast aan en zet je de glazen vast klaar?

Kies Amerikaans bier voor bij…

…een themafeestje! Amerika is een geliefd thema voor een feest. Je kunt er namelijk alle kanten mee op, zowel in aankleding als in de hapjes en gerechten. Naast die donuts met cola en hotdogs met milkshakes, kunnen hamburgers met een goed glas Amerikaans bier natuurlijk niet achterblijven. Hoe leuk is het om een proeverijtje te maken van diverse IPA’s, de good old Budweiser en zoete biertjes in uiteenlopende fruitige smaken? Je gasten kijken hun ogen uit en zullen nog lang napraten over jouw Amerikaanse themafeestje. Hang de vlag maar vast uit!

Kies Amerikaans bier voor bij…

… jou thuis op de bank! Want een Amerikaans biertje gaat er eigenlijk altijd wel in. Heerlijk wanneer jij in het weekend eindelijk met je benen van je af op de bank ploft dus. Weet je wat zo leuk is? Bij Misterhop kun je een leuk samengesteld pakket bestellen, zodat je heerlijk op je gemak kunt proeven. Ook leuk om cadeau te doen trouwens!