Stravos
Image default
Aanbiedingen

Keuken laten spuiten door een specialist

Toen we een huis kochten, hadden we even geen geld voor het opknappen van de keuken. Alhoewel, niet voor een uitgebreide verbouwing. Echter vonden we de keuken echt niet mooi genoeg. Daarom besloten we om ons eens in te lezen in andere mogelijkheden. Zo zouden we alleen de tegels of het aanrechtblad kunnen veranderen.

Alleen stoorden we ons voornamelijk aan de kleur van de kastjes zelf. Zodoende leek het ons een goed idee om voor het spuitwerk of schilderwerk op zoek te gaan naar een meubelspuiterij die onze wensen kon vervullen op het gebied van keuken spuiten. Tijdens onze zoektocht kwamen we uit bij Bart Dijkhof. Vandaag vertellen we meer over wat dit bedrijf met onze keuken gedaan heeft nadat we contact opnamen en een offerte ontvingen.

Kostenbesparende renovatie

Nadat we contact opnamen en een scherpe offerte ontvingen, merkten we al dat we voor tamelijk weinig geld een prachtig resultaat kunnen bereiken. Zo vertelden de medewerker over de hoogstaande materialen die ze gebruiken en over de garantie die ze bieden op al hun werkzaamheden. Daardoor kreeg ik meteen veel vertrouwen in het bedrijf.

Gedurende het adviesgesprek merkten we al dat het overspuiten van een keuken een flinke klus is. Het is namelijk een secuur werkje, al helemaal wanneer het fineer en de onderliggende lijmlagen ook verwijderd worden. Daarom lieten we deze klus over aan de specialisten van Bart Dijkhof.

Prachtige ‘nieuwe’ keuken

Na een paar weken was de keuken klaar. En wat is hij mooi! We hebben de lichtbruine keuken in een donkergrijze kleur laten spuiten, dat wilden we graag. Nadat hij geleverd was en we zagen hoe mooi het geworden is, besloten we om ook een aantal meubelen die in de keuken staan in dezelfde kleur te laten spuiten. Voor meubel spuiten schakelden we ook de experts van Bart Dijkhof in. Het dressoir, de eettafel en de stoelen kregen dezelfde prachtige donkergrijze kleur. Zo mooi!

Echt een aanrader

Ik kan de diensten van dit bedrijf echt ten zeerste aanraden. Bent u voor beglazing, spuitwerk of schilderwerk op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring? Kies dan voor Bart Dijkhof! Dit bedrijf is zowel de particuliere als de zakelijke markt graag van dienst. Neem gerust eens een kijkje op de website, neem contact op en vraag een offerte aan. Dit bedrijf is wat ons betreft zeker een aanrader.