Stravos
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie op doen voor je nieuwe woning? Lees dit!

Kan jij niet wachten om te verhuizen? Je hebt een nieuwe woning en je loopt het hele internet af voor wooninspiratie. Niet heel gek, want de keuzes die je aan het begin maakt hebben effect op e uitkomst van de sfeer in je woning. Tuurlijk kan je later nog dingen veranderen, maar je doet het liever in een keer goed. Dat snappen we. Daarom Hebben we speciaal voor jou deze blogpost geschreven. We gaan in deze blogpost in op een aantal cruciale punten, die je moet overwegen als voor dat je aan de slag gaat met je nieuwe woning. We geven je inspiratie en wellicht brengen we je op wat nieuwe ideeën. Vergeet dus even je verhuisstress, en ga op in de inspiratietips die voor je klaar staan. Lees gauw verder!

  • Het sanitair

Je richt je waarschijnlijk eerder op de woonkamer of slaapkamer, maar de badkamer en toilet is net zo belangrijk. Als je je gekozen stijl doortrekt naar de kleinste ruimte in je woning, zal er een eenheid ontstaan. Dat is wat je uiteindelijk wilt creëren. Je wilt dat het plaat je compleet wordt. Let dus vanaf het begin op de details. Wat voor tegels kies je, hoe zien de deurgrepen eruit en wat voor kraan past het best bij jouw stijl? Dit zijn vragen die misschien heel klein lijken, maar in de toekomst val je ons dankbaar zijn. 

  • Raambekleding

Ramen zijn een opvallend element in een woning. Heb je veel ramen of juist weinig? Zijn ze groot of juist klein? Dit heeft allemaal effect op de lichtval in je woning. Sommige mensen houden van veel daglicht in huis en anderen zijn minder fan. Dit is een kwestie van smaak en daar valt niet over te twisten. Let wel op wat voor raambekleding je kiest. Meestal maak je deze beslissing namelijk maar een keer. Wil je juist gordijnen of shutters kopen? De keuze is aan jou, maar hou de lichtinval in de gaten. 

 

  • Kleurenpallet

Een kleurenpallet kan een handig handvat zijn, vooral als je het allemaal overweldigend vindt. Je moet veel beslissingen maken en dan kan het nooit kwaad om een richtlijn te hebben. Een kleurenpallet kun je eenvoudig zelf online samenstellen. Je kunt ook inspiratie op doen in een bouwmarkt of woonwinkel. 

Dit waren onze tips om jou een beetje op weg te helpen. We hopen dat je op nieuwe ideeën bent gekomen!

 

https://www.vaneyckshutters.com/