Stravos
Image default
Bedrijven

HR ++ glas bestellen

HR++ gelaagd glas bestaat uit twee glasbladen met een spouw ertussen. De spouw is voorzien van een speciale gasvulling en een HR coating. Minstens één van de glasbladen is gelaagd glas. Dit glas bestaat uit meerdere ruitlagen, met een transparante folielaag ertussen. De folie zorgt ervoor dat het glas niet uit elkaar valt bij een breuk. Ben je van plan om je ramen te vervangen? Dan is HR ++ glas zeker een aanrader. Dit glas heeft een hoog rendement. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer weten over HR ++ glas bestellen? Lees dan snel verder.

Soort coating HR glas

Op HR glas zit vaak een zogenoemde zachte coating. Dit wordt op de binnenkant van het glas verneveld. Omdat de coating gevoelig is voor weersomstandigheden en krasgevoelig is, zit de coating aan de binnenzijde van het HR glas. De coating zelf gaat net zolang mee als het HR glas. Er zijn overigens ook harde coatings die wel aan de buitenzijde van het glas geplaatst kunnen worden.

HR++ gelaagd dubbel glas biedt veiligheid

Dubbel glas HR++ gelaagd verhoogt dankzij het Hoog Rendement glas de isolatiewaarde van de woning, maar biedt ook extra veiligheid en verhoogt het comfort. Hiermee wordt energie bespaard en de uitstoot van CO² verminderd. HR++ gelaagd dubbel glas is overigens letselveiliger dan gewoon dubbel glas. Afhankelijk of de zijde gelaagd glas voorzien is van een matte folie, kan gelaagd dubbel glas ook nog eens de privacy verhogen.

Nog meer voordelen

Zoals eerder genoemd kan gelaagd glas voor diverse toepassingen geproduceerd worden. Naast de hoge isolerende werking en kleine kans op verwondingen wanneer het breekt, werkt gelaagd glas ook nog eens inbraakwerend. Indien je kiest voor extra taai folie is het vele malen moeilijker om via het raam de woning of het pand te betreden. Een steen door de ruit gooien zal zeker niet voldoen om het glas door te krijgen.

Beste prijs en service

Bij GlasGigant ben je vele euro’s voordeliger uit voor dubbel glas HR ++ gelaagd dankzij de groothandelsprijzen die zij hanteren. Daarnaast verzekeren ze je ook nog eens van de beste service. Via de website bestel je snel jouw gewenste glas. Binnen vijf werkdagen wordt je bestelling op het gewenste adres afgeleverd. Ophalen is ook mogelijk. Heb je vragen over dubbel HR gelaagd glas, de veiligheid of wellicht de ventilatiemogelijkheden? Vraag de specialistische medewerkers van Glasgigant gerust om advies, zij staan altijd voor je klaar.

https://www.glasgigant.nl/