Stravos
Image default
Bedrijven

Houten schuur op maat

Houten schuur op maat

Als u op zoek bent naar een houten schuur die op maat gemaakt is en daardoor netjes in uw tuin past bent u bij HAVA aan het juiste adres. Hier wordt u geholpen met het ontwerpen en realiseren van de houten schuur naar uw wens. Een schuur in uw tuin is handig voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap of andere materialen die veel buiten gebruikt worden.

Uw houten schuur ontwerpen en bouwen

Bij HAVA staat u als klant voorop. Daarom wordt er geluisterd naar uw wensen en eisen en wordt dit ook zeker in uw houten schuur verwerkt. Voordat de bouw begint krijgt u een 3D model van het ontwerp van uw schuur. Zodra u alle aanpassingen doorgegeven hebt, dit is verwerkt en u hiermee akkoord bent, wordt er gestart met de bouw van de schuur. Bij de bouw wordt er gebruik gemaakt van hout uit Europese bossen en van duurzame en weersbestendige andere materialen. U kunt er ook voor kiezen om het hout door ons te laten beitsen of verven. Scherpe randen worden netjes afgewerkt en schroeven worden zover mogelijk uit het zicht geplaatst.

Meer informatie over een houten schuur?

Wilt u meer informatie voordat u aan de bouw van een houten schuur start of hebt u andere vragen? Dan kunt u het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Het is ook mogelijk om op de website alvast uw eigen schuur te ontwerpen. U krijgt vervolgens een op maat gemaakte offerte toegestuurd.

Naast houten schuren maken wij ook houten bergingen, houten veranda’s, houten kapschuren en houten carports op maat.

 

https://www.hava.nl/