Stravos
Image default
Aanbiedingen

Een gepersonaliseerd cadeau!

 

Wanneer je niet weet wat voor cadeau je wilt geven aan iemand kan een gepersonaliseerd cadeau erg leuk zijn! Je maakt hierdoor je cadeautje extra speciaal. Bovendien is het ook weer wat anders dan een standaard cadeau. Een leuk gepersonaliseerde cadeau is een naamketting. Deze kan je geven aan iedereen: je beste vriendin, moeder of nichtje! In deze blog lees je alles over wat je moet weten van naamkettingen. 

Naamketting als cadeau

Ga je een naamketting halen? Dan heb je keuze uit verschillende materialen. De meest voorkomende materialen zijn 14 karaat goud en 925 zilver. Vervolgens kan je kiezen uit verschillende ontwerpen voor de naam. Wil je sierlijke letters of hou je juist van strak? Je kan de ketting helemaal personaliseren naar jouw wens.  Bovendien kan je kiezen of je één of twee namen op de ketting zet. Zo kan je een voornaam en achternaam plaatsen of de naam van de persoon samen met jouw naam. De naamketting is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen. 

Naamkettingen haal je bij It’s Beautiful 

Bij de juwelier It’s Beautiful kan je nu jouw naamketting halen! Zij hebben een ruim assortiment aan naamkettingen. Hierdoor zit jouw ideale naamketting er ook zeker tussen! De naamkettingen van It’s Beautiful zijn gemaakt van hoge kwaliteit, je hebt er dus zeker lang plezier van. Bij It’s beautiful vind je niet alleen naamkettingen, maar ook vele andere sieraden. Bezoek de website voor het hele assortiment. Daarnaast vindt je op de website ook veel informatie over de producten. Mocht je nog een specifieke vraag hebben, dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van It’s Beautiful. Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op. Zij staan je vriendelijk te woord en helpen jou verder. Bestel op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis!

https://www.its-beautiful.nl/