Stravos
Image default
Zakelijk

Gietvloer laten leggen

Momenteel zitten we nog steeds in een lockdown. Al twee jaar lang kunnen we beperkt naar evenementen toe en vakanties zijn ook een stuk moeilijker. Dit zorgt ervoor dat veel Nederlanders meer geld op hun spaarrekening hebben staan dan normaal. Zoals we weten wordt geld op onze rekening steeds minder waard door inflatie, waardoor mensen gaan zoeken naar slimme manieren om geld te investeren. Een van de dingen die je kan doen is het geld investeren in je huis (het geld in je stenen stoppen zoals ze dat ook wel noemen). Je kan wat doen aan je tuin, de keuken verbouwen, een uitbouw laten bouwen of bijvoorbeeld een nieuwe vloer laten leggen.

Kleijn Coatings Dit laatste ziet Kevin Kleijn van Kleijn Coatings uit Breda veel gebeuren. “Het is alsof heel Nederland een nieuwe vloer wilt haha! We klagen uiteraard niet want we zijn blij met elke opdracht, maar het is soms wel lastig om alles bij te houden. We willen natuurlijk niet inleveren op de service die we bieden dus we maken op dit moment redelijk wat overuren en ook op zaterdag zijn we open met de showroom. We adviseren mensen om niet te overhaast een gietvloer te kiezen bij een partij die beloofd volgende week al de vloer te kunnen leggen. We zien dat mensen snel geholpen willen worden en daardoor ook eerder kiezen voor een onbekende aannemer uit het buitenland. Dit kan resulteren in veel gedoe als de vloer niet goed gelegd wordt en bijvoorbeeld scheurtjes krijgt. We raden aan wat langer te wachten en voor kwaliteit te gaan. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen!

Waar moet je nog meer op letten?

Als je een gietvloer wilt laten leggen zijn er dus een aantal dingen waar je op moet letten. 1. De partij waar je mee samen gaat werken. Check hierbij ook zeker de reviews van het bedrijf. 2. De kleur van de gietvloer. Dit klinkt als een logisch iets maar er zijn mensen die hier te snel in beslist hebben en uiteindelijk hun felrode gietvloer na één jaar beu waren. Een gietvloer ligt vaak heel wat jaartjes in een huis dus kies een neutrale kleur die gebruikt kan worden op verschillende stijlen. En als laatste 3. Het type gietvloer. Er zijn verschillende soorten en smaken gietvloeren. Wij adviseren daarom om echt langs te gaan in een showroom om te kijken welke vloer het beste bij jou past. Als je een gietvloer in Tilburg of Breda wilt laten leggen, bezoek dan ook eens de showroom van Kleijn Coatings in Breda.

 

gietvloer tilburg