Stravos
Image default
Aanbiedingen

Geweldige producten die je thuis kan gebruiken

Tijd nemen voor jezelf is zeer belangrijk. Anders heb je de kans dat je overprikkeld raakt en daardoor heel moe wordt. Dit is voor jezelf en je omgeving zeker niet prettig! Gelukkig kan je hier wat aan doen, namelijk een momentje voor jezelf nemen. Dit kan aan de hand van een beauty avondje, of relaxen op de bank. Kies je toch voor een beauty avond? Dan weten wij de perfecte producten voor je huid! Zodat je heerlijk een avond kan relaxen en je weer heerlijk fris voelt. Wil je meer weten over de producten? Lees dan snel door!

Deze producten bedoelen wij

De sauna en een stoombad zorgen ervoor dat je huid zijdezacht aanvoelt. Maar hoe kom je hier nou thuis ook aan? Nou, een huidroutine begint bijna altijd met een reiniger. Huidverzorgingsreinigers zijn samengesteld om de huid te reinigen en op te frissen. Veel huidverzorgingsproducten zijn op zuur gebaseerd, maar de meest effectieve zijn alkalisch of glycol. Alkalische reinigingsmiddelen werken het beste op een vette huid, terwijl producten op basis van glycol uitstekend geschikt zijn voor de droge huid. Ze bieden antioxidanten en stimuleren de aanmaak van collageen. Beide stoffen zijn nodig om de huid er jonger uit te laten zien. De producten die veel van deze werkende stoffen bezit zijn producten van BABOR! Op de BABOR Webshop staan niet alleen gezichtsreinigers op maar ook maskers. Dit is een ideale manier om je gezicht een extra boost te geven. Dit kan hydraterend zijn maar ook preventief voor bijvoorbeeld acne. Op deze manier verzorg jij je huid zo goed als je maar kan!

Meer informatie nodig?

BABOR heeft een geweldig assortiment om heerlijk een avond tot rust te komen en te genieten. Zeep je zelf in onder de douche of in bad met een heerlijke douchegel die je doet denken aan de wellness. Een heerlijk rust moment is het dus. Na het schoonmaken van de huid is het heerlijk om een scrub aan te brengen. De scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen van je lichaam worden verwijderd. Je huid voelt dan ook heerlijk zacht en glas aan. Wil je meer weten over de producten van BABOR webshop? Neem dan gerust een kijkje op de website van Quality Wellness Resorts. Hier vind je alle antwoorden op je vragen!

 

https://www.qualitywellnessresorts.nl/