Stravos
Image default
Aanbiedingen

Deze jurken laten je slanker lijken


Je bent mooi zoals je bent. Laten we dat even voorop stellen. Toch vinden veel vollere dames het fijn om er net even iets slanker uit te zien. Jurken kunnen voor vrouwen met een maatje meer absoluut wonderen verrichten. We zetten vier type jurken die je slanker doen lijken voor je op een rij.

De A-lijn jurk
De A-lijn jurk is dé musthave voor iedere vollere vrouw die slanker wilt lijken. Dit type jurk zit strak om het bovenlijf en wordt vanaf de taille een stuk wijder. De jurk legt hierdoor het accent op je borst en schouderlijn. Heb je een buikje, een goed stel heupen of brede bovenbenen. Niemand die het ziet! Bovendien valt de A-lijn jurk ook erg goed te combineren met laarzen op koudere dagen.

De wikkeljurk
Ook de wikkeljurk is een pareltje voor dames met een maatje meer. Met deze jurk creëer je een mooi zandloper figuur die het accent op de juiste plekken legt. Je rondingen zullen mooi uitkomen in een wikkeljurk, terwijl je buikje juist goed verborgen blijft. Wikkeljurken hebben bovendien vaak ontzettend leuke prints die perfect passen bij de zomer. Echt een aanrader voor als je op vakantie gaat of festivals bezoekt.

De blousejurk
De blousejurk verdient ook zeker een plekje in de kast van stevige vrouwen. Door de rechte pasvorm vallen je rondingen een stuk minder snel op. Bovendien oog je door de knoopsluiting ook nog eens langer. Ben je trots op je taille en wil je die juist laten zien? Draag dan een riem om de blousejurk om je taille te accentueren.

Jurk met lijnen
And last but not least: de jurk met lijnen. Elke type jurk met verticale lijnen doet je slanker lijken. Ook diagonale lijnen doen wonderen voor je buikje, zolang ze maar schuin genoeg staan. De lijnen doen je niet alleen slanker lijken, maar maken je ook een stuk langer. Ideaal dus voor kortere dames. Pas wel op: een jurk met horizontale lijnen maakt je juist korter en dikker en kan je dus beter in de winkel laten hangen. 

https://www.ibizamode.nl/nl/