Stravos
Image default
Dienstverlening

Eersteklas ledlampen en uitmuntende service

Als we op de website van Led Design Holland kijken lezen we onder meer “gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van LED, “begeleiding van A tot Z” en ook “wij zijn gericht op de zakelijke markt”. Dit is Led Design Hollland – dé LED specialist – in een notendop. Nu zijn er natuurlijk meer bedrijven met knowhow  op het gebied van led-licht. We geven u een aantal redenen om niet voor die firma’s, maar voor Led Design Holland te kiezen. Allereerst krijgt elke klant een vaste contactpersoon toegewezen. Deze Led Design Holland-medewerker overlegt rechtstreeks met u over de mogelijkheden en beantwoordt al uw vragen. Hij maakt een lichtplan op maat, verzorgt de inkoop van de lampen en hangt ze ook zelf op. Die lampen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Denkt u aan topmerken als Philips, Noxion en Osram. De kennis en expertise die Led Design Holland in huis heeft, zorgen ervoor dat u precies die lampen krijgt die voor uw werkplaats / kantoor / winkel geschikt zijn. Ook na de installatie blijft uw contactpersoon voor u bereikbaar. In het lichtplan staat ook een berekening waaruit blijkt wanneer de investering in led terugverdiend zal zijn. In de meeste gevallen is dat binnen enkele jaren.

Ledlampen of spaarlampen?

Ledlampen ophangen is echt de beste keuze die u kunt maken. In vergelijking met andere lichtbronnen is led het meest energiezuinig. Het zijn duurzame lampen en u komt in aanmerking voor de door de overheid ingestelde subsidie LED verlichting. Ledlampen hebben een lang leven, geven nauwelijks warmte af en verbruiken weinig energie. In bepaalde situaties kan de maandelijkse besparing op de energienota oplopen tot wel 90%. U zou natuurlijk ook voor spaarlampen kunnen kiezen, maar houdt dan wel rekening met de volgende nadelen ten opzichte van led:

-spaarlampen branden niet direct op volle sterkte;

-ze worden heet en verspillen zo onnodig energie;

-vaak aan- en uitdoen van de lampen zorgt ervoor dat ze minder lang meegaan;

-het zijn gevoelige lampen die relatief snel breken, vooral als ze warm zijn;

-kapotte spaarlampen kunnen giftige stoffen afgeven;

-de lichtsterkte zal in de loop der tijd afnemen.

Voor de volledigheid melden we twee pluspunten van de spaarlamp. Hij verbruikt minder energie dan de ouderwetse gloeilamp. Spaarlampen zijn er in een grote variatie wittinten.

https://www.leddesignholland.nl/