Stravos
Image default
Bedrijven

Een modemerk dat staat voor gelijkheid

We leven in een wereld waarin we steeds meer naar gelijkheid streven. Toch blijkt dit niet altijd even makkelijk. Hoe meer gelijkheid we willen, hoe meer het opvalt dat nog niet iedereen gelijk wordt behandeld. Er is een modemerk dat hier een einde aan wilt maken, equalite. Streven naar gelijkheid en vooral eenheid is waar equalite voor staat.

Waar staat equalite voor?

Equalite gaat onder het motto gelijkheid, verbinding en broederschap. Deze drie termen maken volgens het modemerk de wereld een mooiere plek. Volgens equalite wordt er in deze wereld te veel gekeken naar de verschillen tussen mensen en te weinig naar de overeenkomsten. Contrasten worden steeds groter en eenheid lijkt te verdwijnen. Equalite probeert juist de gelijkheid te vinden in de verschillen tussen mensen. Eenheid door diversiteit is dan ook het streven.

Wat verkoopt equalite?

Equalite richt zich op streetwear. Het gaat hier wel om de nettere variant van de streetwear. Dit is voordelig omdat de kledingstukken op deze manier een stuk draagbaarder zijn. Het is duurzaam omdat er minder kleding gekocht hoeft te worden. Equalite heeft bijvoorbeeld trainingspakken met een hoodie. Die draag je meestal niet als je bijvoorbeeld naar school gaat. Deze hoodie kun je echter wel weer prima op een jeansbroek dragen. Hierdoor kan de hoodie ook op school gedragen worden en wordt het een multifunctioneel kledingstuk. Equalite maakt kleding die bij iedereen past. Ook als je houdt van de iets nettere uitstraling, kun je bij dit kledingmerk prima terecht. Het kledingmerk beschikt namelijk over genoeg basics die uitstekend te combineren zijn.

Hoeveel kost equalite?

Ook in de prijzen zorgt equalite voor gelijkheid. Alhoewel het niet het goedkoopste kledingmerk op de markt is, zijn de prijzen voor vrijwel iedereen betaalbaar. Zeker als je even wacht tot de uitverkoop, kun je prima een leuke outfit scoren voor niet al te veel geld. De prijzen staan in verhouding met de materialen en de kwaliteit die zij leveren. Omdat de kledingstukken ontzettend goed te combineren zijn heb je ook veel plezier aan een kledingstuk. Het is dus een duurzame aankoop die uiteindelijk ervoor zorgt dat je minder kleding hoeft te kopen. Uiteindelijk kun je dus zelfs wat geld besparen op deze manier.