Stravos
Image default
Bedrijven

Een beukenhaag heeft een enorm scala aan voordelen

Een beukenhaag heeft een enorm scala aan voordelen

Een beukenhaag heeft een enorm scala aan voordelen. Denk hierbij aan de nodige privacy, maar een haag is ook wind- en geluidsdicht. Daarnaast kan een haag worden gekweekt als een formele haag of met een meer natuurlijke esthetiek. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat deze haag erg gewild is in een gemiddelde tuin. In de lente brengen de nieuwe, heldergroene bladeren uw tuin tot leven. In de wind fladderen de delicate bladeren.

Een fraaie kleur in de herfst

De bladeren van een groenen beukenhaag kleuren in de herfst naar een gloeiende koperkleur. Let er wel op dat u de groene beukenhaag goed verzorgd. In de nazomer kan deze het beste worden gesnoeid. Hierdoor blijft de groei ook in de winter behouden en u geniet van de warme kopertint.

Uitermate geschikt voor zonnige en gedeeltelijk schaduwrijke locaties

Waar in de tuin plant u graag een haag? Een haag is uitermate geschikt voor zonnige en gedeeltelijk schaduwrijke locaties. Ideaal als u bijvoorbeeld een kleine tuin heeft die niet veel kan worden blootgesteld aan de zon.

Een haag van de specialist kan direct worden geplant

Bestelt u een haag van de specialist, dan kan deze direct worden geplant. Het enige dat u hoeft te doen, is een mooie plek in de voor- of achtertuin uit te zoeken om deze te planten. Zorgt u ervoor dat u de groene beukenhaag op regelmatige basis snoeit, dan ontwikkelt de haag een mooie en dichte structuur. Een haag kan binnen twee tot drie dagen worden geleverd en u bent altijd zeker van de beste mogelijke kwaliteit. De beste periode om een haag te planten is tussen de maanden oktober en april.