Stravos
Image default
Bedrijven

De populaire stazakken

Heeft u wel eens gehoord van copacking in stazakken? Dit zijn zakken die heel erg populair zijn doordat ze rechtop kunnen staan. Dat is mogelijk door de voorgevormde bodem waar ze over beschikken. Heeft u een product dat u graag in deze verpakking zou zien? Het is mogelijk om de stazakken af te laten vullen bij Macropack.

Dat is een trendsetter in de verpakkingswereld die jarenlange ervaring heeft in het vak. Wist u dat het mogelijk is om een verscheidenheid aan producten te verpakken in de stazak? Denk hierbij aan allerlei granulaten, poeders en vloeistoffen. Over deze zakken en over de copacker vertellen we in dit blogartikel meer.

Zeer milieuvriendelijk

Een stazak is een zeer milieuvriendelijke optie. Vandaag de dag is het in de verpakkingsindustrie echt een trend om gebruik te maken van lichte en bovenal sterke milieuvriendelijke verpakkingen, zoals een stazak. Voorheen werd er voor het verpakken van allerlei voedingsmiddelen veel gebruik gemaakt van blikken verpakkingen en kartonnen verpakkingen. Dat is vandaag wel anders, want er worden hele andere soorten verpakkingen gebruikt. Denk hierbij onder andere aan een doypack, sachets of andere vormen van copacking.

Meerlaags dun laminaat

Waar een stakzak van gemaakt is? Iedere stazak is opgebouwd uit een laminaat, meerlaags dun laminaat om precies te zijn. Doordat dit een materiaal is dat weinig grondstoffen behoeft, vindt er weinig milieubelasting plaats. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom men kiest voor het verpakken van voedingsmiddelen in stazakken. Zo zijn de mogelijkheden op het gebied van soorten, maten en afvullen eindeloos.

Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van Macropack.

Macropack B.V. Reaumurstraat 13 3846 BZ Harderwijk

https://www.macropack.nl/