Stravos
Image default
Aanbiedingen

De machinetransporter

De machinetransporter staat bekend om zijn sterke materialen. Ook herken je de machinetransporters aan de oprijplaten, deze bestaat namelijk uit één grote plaat, deze plaat wordt ook wel de oprijklep genoemd. Deze aanhangwagens zijn gemaakt voor het vervoeren van voertuigen en werkvoertuigen met rupsbanden of met natuurlijk met normale wielen. Door de grote oprijklep zijn voertuigen met een ongelijke wielbasis ook geen probleem. 

Wat is een machinetransporter

Een machinetransporter is een platte aanhangwagen met één oprijklep. De machinetransporters worden veel gebruikt door bedrijven en in de landbouw. Ook is deze aanhangwagen ideaal voor hoveniers. Door de kleine oprijhoek rijdt je er gemakkelijk een kleine kraan of een graafmachine op. Natuurlijk kun je deze aanhangwagens ook beladen met een zware machine. 

Ook te gebruiken als een ander type aanhangwagen?

De machinetransporters zijn multifunctioneel. Je kan deze natuurlijk ook gewoon gebruiken als autotransporter. Dit is misschien zelfs wel makkelijker omdat het niet precies komt met de oprijplaten. 

Wanneer je een machinetransporter hebt met borden, dan kan je deze ook gebruiken als normale bakwagen of plateauwagen en er van alles mee vervoeren.

Machinetransporter kantelbaar

Dit is wat een machinetransporter zo speciaal maakt. Omdat deze aanhangwagen kan kantelen naar achteren, heb je te maken met een erg kleine oprijhoek. Waardoor je er gemakkelijk voertuigen met kleine wielen op kan rijden. 

Tridemas machinetransporter

De machinetransporter is een van de weinige aanhangwagens die worden geproduceerd met maar liefst drie assen. Deze aanhangwagens zijn geschikt voor professioneel gebruik. En zijn bedoeld voor het vervoeren van zware machines en werkvoertuigen.

Merken 

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende merken machinetransporters. Daarom zijn hier een aantal merken met de beste prijs en kwaliteits verhoudingen. 

Machinetransporter merken

  • Hulco

  • Eduard

Deze merken staan bekend van hun goede en sterke materialen. Deze aanhangwagens zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik. 

Machinetransporter kopen

Wanneer je een machinetransporter koopt heb je meer dan alleen een aanhangwagen die machines en werkvoertuigen kan vervoeren. Met deze aanhangwagens kan je meer dan dat. Je hebt namelijk ook gelijk een autotransporter. Twee aanhangwagens in één dus!

Door een divers aanbod van deze machinetransporters, is het ideale model zeker geen probleem. 

De eigenschappen van een machinetransporter op een rij

Zoals je nu al weet brengt een machinetransporter veel voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de grote oprijklep waardoor je alle voertuigen er gemakkelijk op rijdt. Zoals voertuigen met een ongelijke wielbasis of kleine wielen. Helemaal in combinatie met de kleine oprijhoek omdat je de aanhangwagen ook nog kan kantelen. Ook zijn deze aanhangwagens makkelijk in gebruik en kan je snel laden en lossen. Het enige wat je hoeft te doen is de oprijklep te laten zakken en je kan aan de slag.

https://www.aanhangwagendirect.nl/