Stravos
Image default
Aanbiedingen

Bij Tandartswereld profiteer je tot wel 50% korting op een DUO pack

Elektrisch poetsen kent vele voordelen. Zo verwijdert een elektrische tandenborstel in vergelijking met een handtandenborstel twee keer zoveel tandplak en kunt u zo effectiever gaatjes voorkomen. U heeft een groter bereik en de ingebouwde timer zorgt ervoor dat u weet wanneer u klaar bent met tanden poetsen. Heeft u tandvleesproblemen? Ook dit vermindert u met elektrisch poetsen. Bij Tandartswereld profiteert u tot wel 50% korting op een DUO pack. Goedkope elektrische tandenborstel sets koopt u eenvoudig in de online shop.

Goedkope opzetstukken elektrische tandenborstel

Haal direct een voorraadje met opzetstukjes voor uw elektrische tandenborstel in huis en profiteer van hoge kortingen. Ook als meerdere gezinsleden elektrisch poetsen valt het aan te raden om voor de DUO packs te kiezen. U koopt direct twee of meerdere opzetstukken voor de elektrische tandenborstel voor een lage prijs. Bij Tandartswereld heeft u de keuze uit verschillende A-merken. Bestel onder meer Oral-B en Philips Sonicare duo sets voor uw elektrische tandenborstel.

Voordeelverpakking Oral-B elektrische tandenborstels

U heeft de keuze uit diverse duo sets die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren. Zo vindt u altijd een DUO pack die past bij uw type tandenborstel. Neem een kijkje bij de voordeelverpakkingen van Oral-B voor opzetstukken voor uw Oral-B elektrische tandenborstel.

Het uitgebreide assortiment aan duo sets voor Oral-B bestaat uit tandenborstels die geschikt zijn voor de meeste Oral-B series. Of u nu poetst met de Pro serie, de Genius serie of de Vitality- of Kids serie, bij Tandartswereld vindt u wat u zoekt. De meeste sets bestaan uit een of meerdere elektrische tandenborstels in combinatie met meerdere opzetborstels.

Philips Sonicare duo sets

Easy Clean en Protective Clean tandenborstels geschikt voor de Philips Sonicare bestelt u in een handomdraai online bij Tandartswereld. De sets bestaan uit een elektrische tandenborstel in combinatie met een lader en diverse opzetborstels. Door elektrisch te poetsen reinigt u uw gebit beter. De tandenborstel verwijdert meer tandplak, helpt het tandvlees beter te verzorgen en reinigt beter tussen de tanden.

DUO pack elektrische tandenborstel bestellen

Bij Tandartswereld verzenden wij uw tandenborstels altijd helemaal gratis. Hierdoor komt u niet voor onverwachte extra kosten te staan bij het afrekenen. U weet dus zeker dat u van een lage prijs profiteert. Uw bestelling wordt vaak geleverd met Track & Trace, zodat u weet wanneer u de bezorger kunt verwachten. Bestel op een werkdag voor 16.00 uur zodat we uw elektrische tandenborstels nog dezelfde dag voor u op de post doen.

Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice.

https://www.tandartswereld.nl/