Stravos
Image default
Aanbiedingen

Ontdek drie tips voor het gebruik van een thermosfles

Velen kunnen genieten van een heerlijk bakje koffie in de vroege ochtend. Eventjes rustig opstarten onder het genot van een warme bak koffie. Het is belangrijk dat de drank warm blijft. Een koud kopje koffie is niet lekker. Naast warme koffie, zijn er ook nog voldoende andere dranken die warm lekkerder zijn. Thee en chocolademelk zijn ook erg lekker als warme drank. Gelukkig zitten we in een markt waarin iedere dag opnieuw dingen worden ontwikkeld. Een Mepal thermosfles is ervoor gemaakt om dranken warm te houden. Wij geven jou graag drie tips voor het gebruik van een thermosfles. Haal het maximale uit de thermosfles. Lees snel verder en ontdek de drie tips. 

 

  1. Voorbereidingen 

In de thermosfles schenk je een warme drank. Om de thermosfles voor te bereiden op een warme drank, kan je vooraf kokend water in de thermosfles gieten. De thermosfles kan op deze manier wennen aan de warme temperatuur. Als jij jouw thermosfles gaat vullen met een warme drank, dan koelt de drank niet af tijdens het vullen van de thermosfles. Haal het kokende water vlak voordat jij de fles gaat vullen pas uit de thermosfles. Jouw gekozen drankje blijft op deze manier het langste warm. 

 

  1. Verlies geen warmte

Het is belangrijk om de fles dicht te laten zitten als je deze niet gebruikt. Als je gaat drinken, dan maak je de fles natuurlijk open. Indien je niet meer drinkt, sluit de fles dan meteen af. Op deze manier gaat er geen onnodige warmte verloren. Als je wacht op een ander om de thermosfles te delen, sluit de thermosfles dan ook af. Op deze manier verlies je geen warmte en blijft de drank het langste warm. 

 

  1. Tijd voor een nieuwe fles 

Het kan gebeuren dat je de fles laat vallen. De flessen zijn over het algemeen erg sterk en kunnen wel tegen een stootje. Indien er een deuk in de fles is ontstaan, dan raden wij jou aan om een nieuwe thermosfles aan te schaffen. Bij het ontstaan van de deuk is de isolerende laag van de fles aangetast. De tussenlaag is niet meer intact en daardoor zal de fles minder goed jouw drankje warm kunnen houden. 

 

https://www.mymepal.com/