Stravos
Image default
Aanbiedingen

3 must-have keukenapparaten voor de drukke huiseigenaar

Als je bent zoals de meeste huiseigenaren, dan is je keuken het hart van je huis. Hier kook je maaltijden voor je gezin, vermaak je gasten en werk je misschien zelfs af en toe een beetje. Wat betreft de uitrusting van je keuken met apparatuur zijn er een paar must-haves die elke huiseigenaar moet hebben. Sapcentrifuges, broodroosters en friteuses zijn drie stukken  keukenapparatuur die je leven gemakkelijker maken en je helpen het beste uit je keuken te halen. Laten we ze stuk voor stuk nader bekijken.

 

Sapcentrifuges

Een citruspers is een geweldige toevoeging aan elke keuken, vooral als je een gezondere levensstijl nastreeft. Met een sapcentrifuge kun je thuis verse fruit- en groentesappen maken met slechts een paar eenvoudige ingrediënten. Bovendien is juicen een geweldige manier om kinderen te interesseren voor het eten van meer groenten en fruit. Als je ’s morgens weinig tijd hebt, kun je je sap zelfs de avond tevoren klaarmaken, zodat het klaar is als je wakker wordt. Doe gewoon al je ingrediënten in de sapcentrifuge, spoel hem ’s morgens even om en je kunt aan de slag.

 

Broodroosters

Een broodrooster is een ander apparaat dat elke keuken zou moeten hebben. Geroosterd brood is een geweldige aanvulling op elke maaltijd, van ontbijt tot diner. En met een broodrooster is het gemakkelijk om dat perfecte niveau van geroosterd brood te krijgen zonder boven het fornuis te hoeven staan. De meeste broodroosters hebben tegenwoordig verstelbare instellingen, zodat je kunt kiezen hoe licht of donker je je toast wilt hebben. Bovendien hebben veel broodroosters extra functies zoals ontdooien en opnieuw opwarmen, zodat je altijd perfect warme toast hebt met één druk op de knop.

 

Friteuse of airfryer

Air fryers zijn tegenwoordig helemaal in, en met reden. Met een air fryer kun je al je favoriete gebakken voedsel bereiden zonder al die olie en vettige rommel. Luchtfriteuses werken door hete lucht op hoge snelheid rond het voedsel te laten circuleren, waardoor het voedsel gelijkmatig wordt gebakken en het knapperig van buiten en mals van binnen blijft. Als je van gebakken kip, patat of mozzarella sticks houdt, maar niet van alle calorieën die daarbij horen, dan is een luchtfriteuse zeker het overwegen waard. Bovendien zijn veel luchtfriteuses voorzien van extra functies zoals droog- en bakinstellingen, zodat je ze voor meer kunt gebruiken dan alleen het frituren van voedsel.